2777
2789
عنوان

چرا اینقد زشت شدم من

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 55 پست
اخه باید برم یوگا بارداری دکترم گفت باشگاه نرو تخصص ندارن مربیاش برات خطر داره  برو یوگا باردا ...

آها خب من دمبل و هالتر میزدم مشکلی نداشتم اما اگه دکترت میگه گوشکن لااقل پیاده روی رو داشته باش

همش میترسم برای بارداری دومم منع ورزش بشم چون فیبروم دارم با داری گیاهی بهتر شده ولی از بین نرفته لکه بینی بین دو پریود دارم خیلی نگرانم سر اولی وضعیتم عالی بود بارداری برام دعا کن توروخدا

🧚‍♀️
آها خب من دمبل و هالتر میزدم مشکلی نداشتم اما اگه دکترت میگه گوشکن لااقل پیاده روی رو داشته باش همش ...

موفق باشی عزیزم   

الان دیگه ورزشکار نیستم ولی ورزشکارا رو دوس دارم 

توهم برام دعا کن ازین زشت تر نشم دیگه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا میگن دختره چون چیزی ندیدن میگن ممکنه بعدش پسر بشه  من با چشمای خودم دیدم ک پسره چطور ممکن ...

اوووخ پس درست گفتن حتما دختره خیلی کم پیش میاد بعدا پسربشه خیلی نادره مامان من اینجورشد همش به مردمربوطه میگن ☺️☺️🤠🤠🤠

غریب فی بلادی /💖 چنگال 71/💖
نه پسره بچه م فکر کنم بخاطر همین نمک خوردن زیادی هم ورم کردم اخه من غذای شور میخورم

آخه من چند نفرو دیدم زشت شدن تو دوران بارداری بچشون دختر بوده ،آره نمک غذاتو خیلی کم کن برای پسرتم ضرر داره نمک دکترت بهت نگفته

آخه من چند نفرو دیدم زشت شدن تو دوران بارداری بچشون دختر بوده ،آره نمک غذاتو خیلی کم کن برای پسرتم ض ...

چرا گفته ولی من همینجوری هم بد غذا شدم بدون نمک نمیتونم غذا بخورم اصلا