2777
2789
عنوان

چرا اینقد زشت شدم من

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 55 پست
نون نمیخورم خیلی ولی نمک میخورم     بنظرم باید .واقعا یه فکری بکنم  یعنی اصلا نبای ...

خب نمک باعث ورم میشه . سیب زمینی و ماکارونی هم همینطور 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
اگه مشکل بارداری نداری به ورزشت ادامه بده قطع نکن اگه بلدی غذا خوردنت رو مثل دوره حجم کن یعنی سالم ب ...

همسرم اجازه نمیده برم کلاس اخه رزمی کارم هرچی میگم بذار برم اونجا مبارزه نمیکنم نمیذاره 

قراره برم دکتر تغذیه البته وزنم خوبه برم ببینم شاید بتونه یه کاری برام بکنه اونجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نمک باعث ورم میشه . سیب زمینی و ماکارونی هم همینطور 

راستی؟خاک عالم من یه مدت ویار سیب زکمینی سرخ کرده داشتم همش در حال خوردنش بودم 

یه مدتمن گیر داده بودم به سالاد ماکارونی چقد من بیتربیت بودم هرچی نباید میخوردم خوردم   

راستی؟خاک عالم من یه مدت ویار سیب زکمینی سرخ کرده داشتم همش در حال خوردنش بودم  یه مدتمن گیر د ...

منم همینکارارو کردم . الانم ورم دستام که خوابیده ولی رنگش تیره  و پف شده .دستای به اون ظریفی چی شد

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
خب رزمی که کار نکن فدات شم راست میگه بدنسازی فیتنس پیلاتس اینا

اخه باید برم یوگا بارداری دکترم گفت باشگاه نرو تخصص ندارن مربیاش برات خطر داره 

برو یوگا بارداری اونم داخل شهر ما نیست باید برم مرکز استان یه ساعت و خرده ای راهه

دوبار رفتم سونو گفتن پسره خودم دیدم پسره     ممکنه عوض بشه جنسیتش؟

آره احتمالش هست آخییی عزیزم 💋💋💋💖💖💖نمیدونم عیب ازسونو. بودازچی بود مادرم سرداداشم باردار بود گفتن دختره یهو توبیمارستان پسردراومد چقدربابام ضررکرد. سیسمونی دخترگرفت بیچاره خخخ بابام دختردوسته ناراحت شدبچش پسرشد

غریب فی بلادی /💖 چنگال 71/💖
راستی؟خاک عالم من یه مدت ویار سیب زکمینی سرخ کرده داشتم همش در حال خوردنش بودم  یه مدتمن گیر د ...

ای بی تربیت 😆😆😆😆

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

آره احتمالش هست آخییی عزیزم 💋💋💋💖💖💖نمیدونم عیب ازسونو. بودازچی بود مادرم سرداداشم باردار بود گف ...

حالا میگن دختره چون چیزی ندیدن میگن ممکنه بعدش پسر بشه 

من با چشمای خودم دیدم ک پسره چطور ممکنه دختر بشه؟چیزش میفته؟