من تازه رفتم توی 26 هفتگی بارداری ولی خیلی همه میگن زشت شدی و ورم کردی بدجوری اعصابم خرده میخوام بدونم راهی هستش ک ورمم کمتر کنم یا این ک ازین بیشتر ورم نکنم؟؟؟
اخه هنوز ک خیلی مونده من تا اونموقع افسردگی میگیرم
نون نمیخورم خیلی ولی نمک میخورم بنظرم باید .واقعا یه فکری بکنم یعنی اصلا نبای ...
خب نمک باعث ورم میشه . سیب زمینی و ماکارونی هم همینطور
♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم
راستی؟خاک عالم من یه مدت ویار سیب زکمینی سرخ کرده داشتم همش در حال خوردنش بودم یه مدتمن گیر د ...
منم همینکارارو کردم . الانم ورم دستام که خوابیده ولی رنگش تیره و پف شده .دستای به اون ظریفی چی شد
♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم
راستی؟خاک عالم من یه مدت ویار سیب زکمینی سرخ کرده داشتم همش در حال خوردنش بودم یه مدتمن گیر د ...
ای بی تربیت 😆😆😆😆
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙