2777
2789
عنوان

چرا اینقد زشت شدم من

1116 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها 

من تازه رفتم توی 26 هفتگی بارداری ولی خیلی همه میگن زشت شدی و ورم کردی بدجوری اعصابم خرده میخوام بدونم راهی هستش ک ورمم کمتر کنم یا این ک ازین بیشتر ورم نکنم؟؟؟

اخه هنوز ک خیلی مونده من تا اونموقع افسردگی میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمک نخور.اگه خیلی چاق شدی قرص ویتامین نخوردیگه

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»

منم ورم خیلی داشتم باورت میشه قدم ۱۶۵ از ۵۸ کیلو به ۹۰ رسیدم ولی وقتی زایمان کردم اولین بار که از تخت پاشدم شکمم رفته بود چسبیده بود پشتم سه روز بعدش شدم ۶۷ 

من تو طول بارداری غذامو رعایت میکردم ورزش میکردم وزنه میزدم این ورمه از کجابود نمیدونم😂

🧚‍♀️
منم ورم خیلی داشتم باورت میشه قدم ۱۶۵ از ۵۸ کیلو به ۹۰ رسیدم ولی وقتی زایمان کردم اولین بار که از تخ ...

وای چقد خوب ک شکمت برگشت زود 

دارم افسردگی قبل زایمان میگیرم من   

اخه وزنم خیلی زیاد نشده از اول بارداریم 5 کیلو اضافه کردم

وای چقد خوب ک شکمت برگشت زود  دارم افسردگی قبل زایمان میگیرم من     اخه وزنم خیلی ...

من تا ۵ ماهگی ماهی نیم کیلو بود بعد اون تا آخر زایمانم داشتم منفجر میشدم خداروشکر که زایمان کردم وگرنه چی میشد😂😂

خب منم ورزشکار بودم یعنی ۹۳ که پسرم دنیا اومد من از ۸ سال قبلش ورزش حرفه ای داشتم بدنم و شکمم سفت بود خیلی نگران نبودم میدونستم برمیگردم بیشتر نگران این بودم که نکنه مشکل دیگه ای دارم انقدر ورم کردم

🧚‍♀️