بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اينكه خيلي اشتباه ميكنه ولي ادعا ميكنه خداست نه چيزي اشتباه ميبينه نه اشتباه ميشنوه ن ...
میدونی چی منو خیلی اذییت میکنه ؟ اینکه سر یه مسعله ای ک من خیلی ناراحت میشم بارها صحبت کردیم و قبول گرده اشتباهشو قول داده دفه بعدی تکرار نشه اما باز ... به یه جایی میرسه ادم کم میارع .. نه توان قهر داره نه دعوا ... نه امید ب حل شدن و از طرفی تو شوکه که اخه تو که میدونی کارت اشتباهه چرا برا بار ۱۰۰۰ ام تکرار میکنی ؟!
☀☀☀
"تو" صبح باش ...!
من تمام شب های تاریخ را
تاب می آورم ...!
زنها ومردها باهم متفاوتن ....مردهای مریخی .زنهای ونوسی .یعنی انگار از دو سیاره متفاوتن.پس باید مسالمت امیز کنارهم زندگی کنن.تاکم کم بتونن همدیگه رو درک کنن .وعقایدشون شبیه هم بشه
چیکار میکنه ؟ منظورت اینه فحش و ... ؟ اینکه علاقت سرجاشه خیلی خوووبه و مطمعنن این مشکلشم میشع با صحب ...
فحش نمیده ببین با هرکسی دعواش میشه داد میزنه ولی سرمن کلا اصلا داد نمیزنه و رفتارش با من خیلیییی عالیه
الان پنج ساله میشناسمش تو این پنج سال سه چهاربار بحثمون شده ک من گریه کردم ووقتی گریه میکنم ازخودبیخود میشه مشت میکوبه تو دیوار و با کف دستش میزنه توسرخودش😕ولی بقیه رفتاراش میتونم بگم بجای صد هزاره
اره من کلا اهل دعوا نیستم اما وقتی بد اخلاقی میکنه بهانه میگیره بهش میگم قهر میکنم اما میگه ببخشید ولی بازم تکرار میکنه مشکلم باهاش همینه از هر لحاظ عالیه ولی خب زندگی بدون مشکل و درد سر هم وجود نداره شانس منم اینم اینطوری شده