2777
2789
عنوان

چی خیلی اذییتتون میکنه تو زندگی مشترک ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 114 پست
من که میخوام برم معتاد بشم امشب به شوهرم گفتم برام تریاک پیدا کن و بیار نشست گریه کرد که همش تقصیر ا ...

تریاک چرا ؟ منم گیر دادم بهش اینبار خودمو میکشم دیگه عذاب وجدان ولت نمیکنه ها ... اما انگاری اثر نداره ... ادمارو نمیشه عوض کرد 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شد ک ب این رسیدی ؟

مثلا وقتی قهر میکردیم هر دو غمگین بودیم یه کار میکردیم که دلخواه اون یکی باشه و زودتر صلح برقرار بشه ولی الان وقتی قهریم نگاهش میکنم سرد نمیتونم به آشتی فکر کنم خیلی داغون میشم دلم میخواد زندگیمون تموم بشه

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
اصلا مردا زود یادشون میره ... منم گاهی خسته میشم بهش میگم ببین ببخشید گفتن تو کاریو درست نمیکنه سعی ...

دقیقا همین طوره.

من دیگه کاری ازم بر نمیاد هر راهکاری و امتحان کردم اما نمیشه 

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
نه مسائل دیگه.مثلا من طرفدار حقوق زنان اون یه مرد سالار زورگو بی منطق.من عاشق موسیقی و رمان و کتاب و ...

ای بابا 😔 به خودت سخت نگیر .. قبول کن سلیقه ها فرق دارن و ادما مثل هم نیستن ، میدونم گفتنش اسونه اما چاره ای نیست . اینکه مشاکر نمیاد سختترش کرده ولی با ملایمت و ارووم بگو شاید نرم شد . 

ای بابا 😔 به خودت سخت نگیر .. قبول کن سلیقه ها فرق دارن و ادما مثل هم نیستن ، میدونم گفتنش اسونه ام ...

من تازه خیلی بیخیالم😅ولی گاهی که به این چیزا فکر میکنم تا چندروز میرم تو خودم.احساس میکنم این زندگی اشتباهه.خیلی وقتا همه چی خوبه ها ولی من راضی نیستم.انگار دیگه دوستت دارم هایی که هرروز بهش میگمم دروغه. دوسش ندارم😔

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
درسته اونم هست که شما میگی اما یه جورایی وابسته اس یعنی کاریو تا باباش نگه درسته انجام نمیده بدم میا ...

واااای مردای وابسته ادمو دیوونه میکنن ... از وقتی اوندم تو این سایت دونستم ک ۹۹ درصد مردا وابسته خانوادشونن و درست بشو هم نیستن ... تنها راه حلش اینه با لطافت و ملایمت بفهمونی ک حرف خونه مال خونست نه بیرون ... تازه باید حواست باشه ب خانوادشم توهین نشه ... ای خدا چرا ما زنا انقد باید عذاب بکشیم ...

به ظاهر خیلی همدیگرو دوست داریم و قربون صدقه و احترام بین مونه.اما یه خرده که صمیمی تر حرف میزنیم می ...

😔😔😔 درکت میکنم

اخه اصن ديگه مشكل اون نيست كلا سرده  نه اخلاقي عاطفي خوبه خوبه  ولي فيزيكي صفر صفر صفر م ...

با دکتر رفتنم حل نمیشه ؟

از خونسردی و درك نكردنش 

فک‌کنم ۹۰‌درصد مردا خونسرد و بیخیالن 😏 مادر شوهر من همیشه با خنده میگه ما دقیقه نودی هستیم ! انگاری منو دارن فحش میدن بخدا

من تازه خیلی بیخیالم😅ولی گاهی که به این چیزا فکر میکنم تا چندروز میرم تو خودم.احساس میکنم این زندگی ...

😔 حس بدیه ... ادمو ذره ذره اب میکنه این حس ... چند روزه خیلی دلم گرفته .. حس بد اینه ک نه حرف زدن جواب بده نه قهر نه دعوا نه مشاور 😔

واااای مردای وابسته ادمو دیوونه میکنن ... از وقتی اوندم تو این سایت دونستم ک ۹۹ درصد مردا وابسته خان ...

نمیشه واقعا کاریش کرد فقط باید پافشاری کنم خلاف حرف باباش  ...حالا وای به حال وقتی یه کارو برخلاف میل باباش انمام بدیم هزارتا عیب میزاره تد مطمءن بشه سرکوب شدیم 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!