2777
2789

تو زندگی با همسراتون ، چه کاری یا اتفاقی از طرف اونا انقدری اذییتتون میکنه که حس کنین دیگه دوسشون ندارین ؟  

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خور و پوف  

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

اینکه وقتی یه حرفی رو می زنم برداشت دیگ ای از حرفم کنه و حرفمو درست نخونه

چرا به عنوان یک آقا در نی نی سایت فعالیت می کنم؟    به شما مربوط نیست!                                                                    چرا در فلان پست یا تاپیک، جزییاتی از زندگیم رو بیان می کنم و در جای دیگری از پاسخ دادن به شما امتناع می کنم؟                 به شما مربوط نیست!                                               من رو خاله زنک، بیکار و بی قیدوبند می بینید و ازم بدتون میاد؟                                                            به من مربوط نیست!
بیخیالی و دروغگویی شوهرم

وااای بیخیالی بدترین کارِ ... شوهر منم زیادی خونسرده و من همیشه با این رفتارش مشکل داشتم .

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

دوسش دارم زیاد 

ولی هفته اخیر دعوامون شد و خیلی اعصابم بهم ریخته خیلی اززندگیم ناامید شدم یجورایی....ولی میدونم میشه درستش کرد

مشکل شوهرم اینه ک توعصبانیت متوجه رفتارش نیست و تا حالا پیش نیومده بود این اتفاق هفته اخیراتفاق افتاد من هنوز توشک بسر میبرم😐ولی هیچی از علاقم بهش کم نشده و حتا یکاری کرد بیشتر مطمین بشم به انتخابم ولی موندم جیکار کنم مشکلش حل شه

اينكه خيلي اشتباه ميكنه ولي ادعا ميكنه خداست 

نه چيزي اشتباه ميبينه 

نه اشتباه ميشنوه

نه اشتباه متوجه ميشه

نه از يادش ميره 

متاسفانه تموم اين موارد رو مكررررررر داره و باعث دعواهاي خيلي بزرگي ميشه اشتباهاتي كه نميخاد قبول كنه بابا شايد اشتباه فهميدي تووووو🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️