2777
2789

واقعا گیج شدم میترسمم زحمتی ک دارم میکشم هدر بره یهو کپک بزنه رب...

تو شیشه نوشابه ضرر داره؟یا بریزم تو شیشه جای سسی ها؟

نمک زدم اخرشم میخوام روغن بریزم خیالم راحت باشه نزارمش تو یخچال یا فریزر؟چون جا ندارم

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شیشه اطمینانش بهتره

بشرطی که دربش فلزی باشه

و همونجوری داغ داغ بریزی و درشو محکم کنی

اینجوری حالت کنسروی پیدا میکنه و خراب نمیشه

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

مادر شوهر من عزیزم ریخت تو شیشه نوشابه بعد درش رو شل گذاشت تا گازش بره چند روز جلو کولر بود و درش رو هی باز میکرد تا گازش بره . بعد گداشت تو انباری  .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
تو شیشه اطمینانش بهتره بشرطی که دربش فلزی باشه و همونجوری داغ داغ بریزی و درشو محکم کنی اینجوری ح ...

بعد میشه خارج از یخچال مثلا تو کابینت تاریک نگهش دارم؟

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

من هزار ساله تو بطری نوشابه نگه میدارم بدون روغن اصلا خراب نمیشه خیالت راحت

فقط باز کردنی یواش باز کن نپاشه برا بعضیا میپاشه..برا من پیش نیومده هیچ وقت

ولی ظروف شیشه ای از نظر سرطانزایی و این حرفا حتما بهتره 

بعد میشه خارج از یخچال مثلا تو کابینت تاریک نگهش دارم؟

اره میشه

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla
من هزار ساله تو بطری نوشابه نگه میدارم بدون روغن اصلا خراب نمیشه خیالت راحت فقط باز کردنی یواش باز ...

ممنون عزیزم.هم شیشه نوشابه دارم هم شیشه ببینم اخر باید چ کار کنم.بدبختی اینه فریزر ویخچال جا ندارم بزارم

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

نه رب نه ابلیمو رو بهیچوجه تو ظرف پلاستیکی نگه ندارین

حتی اگه میتونید اب رو هم تو اونا نگه ندارید

باعث اختلالات هورمونی میشن

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!