2777
2789
عنوان

چي بگم به همسرم وقتي ما نيستيم برادرش نياد اينجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميگه دليل بيار الکي خوشم نمياد نميشه که 

بگو بدلیل نوسانات جوی و پایداری نسبی خاک منطقه!😒😒😒دلیل ازین واضح تر که اینجا خونه منه و دلم نمیخواد بدون حضورم کسی بیاد مهمونی؟

شما به همسرت بگو تو دلیل منطقی بیاد که وقتی صاحبخونه نیس براچی یکی باید بیاد اینجا؟مگه کاروانسراس؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
به خدا راست میگی متحول شدم باید منم حواسم بیشتر جمع کنم

اره اره حتما ها ، ما چندین سال عذاب کشیدیم زیاد ساده بودیم 

چرا سری که درد نمیگیره دستمال ببندی دنبال دردسر نباشین 

پیشگیری بهتر از درمان است عزیزم 🙃 فوقش میگن فلانی سرد و بی محبت هست جهنم ، بهتر ازینکه خود ادم ضرر هاااا ببینه 

عزیزم به نظرم ناراحت میشه و اختلاف بین خودتو و شوهرت میفته بعدشم یه حمومه دیگ با شوهرت خودت حرف بزن ...

آفرین این راه حل خوبیه اگه هردفه شوهرش مجبور شه بره حمام رو بشوره خودش با برادرش صحبت میکنه.مگه خوابگاهشون حمام نداره؟!!!

چرا زشته؟ ، از کارهاي خودشون که پر رو تر نيستم

میدونی یه کاری کن احترام بینتون بمونه و این ک مسافرتم زهر مارتو نشه یکم مهربون باش با زبون خوب و قلق شوهرت باهاش حرف بزن هر چی باشه بازم چشتون تو چش هم میفته و نزار دل شوهرت بشکنه مطمئن باش اگه یه کار خوب کنی اونام یه قدم خوب برمیدارن چرا باید از در دعوا وارد بشی از در مهربونی وارد شو بازم صلاح دید خودته به نظرم خودت با شوهرت با مهربونی حرف بزن مسئله رو حلش کن 

خانومای جیگر دعا کنین کنکورمو خوب بدم 😘😘الهم صل اله محمد وال محمد 😎
بگو بدلیل نوسانات جوی و پایداری نسبی خاک منطقه!😒😒😒دلیل ازین واضح تر که اینجا خونه منه و دلم نمیخو ...

خود خواهر برادراي همسرم ميگن خونتون کاروانسراس ، خو لامذهبا خودتون کاروانسراش کردين ، دليل اون اينه چارتا وسيله س ميگه يکي باشه ما نيستيم امنيت داره

آفرین این راه حل خوبیه اگه هردفه شوهرش مجبور شه بره حمام رو بشوره خودش با برادرش صحبت میکنه.مگه خواب ...

همون دیگ خودش بشوره دیگ خودشم اذیت میشه

یک کلام بگو خوشم نمیاد وقتی خودم نیستم کسی تو خونم باشه حتی برادر خودم

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

میدونی یه کاری کن احترام بینتون بمونه و این ک مسافرتم زهر مارتو نشه یکم مهربون باش با زبون خوب و قلق ...

ببين همش من دارم کار خوب ميکنم اونم به زور اجبار واقعا تحمل کردم ، دو هفته اينجا بود نهار و شام ، قبلش سه هفته که منم نبودم خب بس نيست بنظرتون ؟ در خوبي مثلا چکاري ميکنه جز سواري گرفتن ازم

ببين همش من دارم کار خوب ميکنم اونم به زور اجبار واقعا تحمل کردم ، دو هفته اينجا بود نهار و شام ، قب ...

ن دیگ اینجوری شورش در میاد چه خبره یکی دوروز بیشتر بمونه 😐😐😐😐😐

ن دیگ اینجوری شورش در میاد چه خبره یکی دوروز بیشتر بمونه 😐😐😐😐😐

قبل اون سه هفته ، ده روز اينجا بود 

والا خسته ام ديگه 

امروز به همسرم گفتم والا يه خونه برام بگير برم تنها زندگيمو کنم ، گف اينجوري که نميشه جنگلي زندگي کرد