میدونی یه کاری کن احترام بینتون بمونه و این ک مسافرتم زهر مارتو نشه یکم مهربون باش با زبون خوب و قلق شوهرت باهاش حرف بزن هر چی باشه بازم چشتون تو چش هم میفته و نزار دل شوهرت بشکنه مطمئن باش اگه یه کار خوب کنی اونام یه قدم خوب برمیدارن چرا باید از در دعوا وارد بشی از در مهربونی وارد شو بازم صلاح دید خودته به نظرم خودت با شوهرت با مهربونی حرف بزن مسئله رو حلش کن
خانومای جیگر دعا کنین کنکورمو خوب بدم 😘😘الهم صل اله محمد وال محمد 😎
یک کلام بگو خوشم نمیاد وقتی خودم نیستم کسی تو خونم باشه حتی برادر خودم
.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
میدونی یه کاری کن احترام بینتون بمونه و این ک مسافرتم زهر مارتو نشه یکم مهربون باش با زبون خوب و قلق ...
ببين همش من دارم کار خوب ميکنم اونم به زور اجبار واقعا تحمل کردم ، دو هفته اينجا بود نهار و شام ، قبلش سه هفته که منم نبودم خب بس نيست بنظرتون ؟ در خوبي مثلا چکاري ميکنه جز سواري گرفتن ازم