2777
2789

شایدم سوالم براتون کمی عجیب باشه،آخه همه بعد زایمان دنبال لاغرین،لطفا با دقت بخونید بعد اگه راه حلی دارید ممنون میشم بگید.

اول از همه بگم نه تیروئید دارم نه بیماری که باعث لاغری بشه.

من قدم 170 وزنم قبل از بارداری 69بود یه کیلو کم داشتم،بعد از زایمان الان که دخترم سه ماهشه 64کیلو شدم،تغذیم خیلی خوبه چهاروعده هم غذا میخورم اما همینجوری وزنم داره کم میشه از داروهای شیمیایی خوشم نمیاد واسه دخیمم ضرر داره اگه راهی یا دارویی گیاهی می‌شناسید که هم به من کمک کنه و هم واسه دخترم ضرر نداشته باشه بگید

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

خوش به حالت من دخترم 4ماهشه هرکاری میکنم لاغرنمیشم میترسمم رژیم بگیرم شیرم کم شه

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط باید بخوری چیزهای کلسیم داربخور ..وگرنه کلا شیر دادن ادمو لاغر میکنه   چیزاهای نشاسته ...

شاید باورت نشه ولی حتی جدیدا صبحانه هم برنج می خورم

لذت ببر از قد و هیکل مانکنیت... بعدشم بچت ب غذا بیفته دفعات شیردهیت کم میشه و وزنت بیشتر میشه... ع ...

والا الان به اسکلت دارم شبیه میشم

دفعات شیر دهیت چندماه دیگه کمتر میشه...اونوقت کم خوردن و یکباره چاق شدن برات خ سخخخخت میشه...از برگز ...

خخخخ آخه من قبل زایمان هم لاغر بودم،قبل زایمان حال میکردم هرچی می خورم چاق نمیشم الان فقط دلم نمیخواد حداقل لاغر تر نشم