2777
2789

سلام بچه ها من به دلیل نازایی رحم اجاره کردم امروز روز 12 انتقالش بود بی بی زده میگه منفیه جنینامم بلاست بودن به نظرتون منفیه یا زوده جای امیدی هست

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔امضاتون رو خوندم دلم گرفت

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
رحم اجاره ای چطور انجام میشه؟

جنینای منو به رحم یه خانم دیگه انتقال دادن

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
جنین مال خودتون بوده اره احتمالا زود بی بی زده

آره مال خودمه

انشالله میگیره وچند ماه دیگه بچتون میاد بغلتون وحس مادری رو به خوبی درک میکنی عزیزم

مرسی گلم برام دعا کنید خیلی خسته شدم دلم میخواد بمیرم

زوده.استرس بهش نده.بذار زمانش بره آزمایش خیره ایشالا

آخه میگن بلاست زود نشون میده

مرسی گلم برام دعا کنید خیلی خسته شدم دلم میخواد بمیرم

خدانکنه...با امضات خیلی دلم گرفت.بخدا از ته دلم برات دعا کردم وایه الکرسی خوندم

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

یکم صبر کن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
عزیزم علتش چیه؟ هزینش چنده

میگن رحمم کوچیکه هزینش توافقیه ما 20 ماهی 500توافق کردیم