2777
2789
عنوان

دلم میخواد بدونم نینیم چیه کی میت نه حدس بزنه بیاد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 134 پست
تیزه، مال تو چی؟

تو غربال اول هم بهت گفتن دختره؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
من کارم گیر باشه پیش مردم میرم

خوب دقیقا همینه دیگه کارم که گیر نیس

بچمم ان شاأالله سالمه میپره بالا پایین دلم قش میره

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو غربال اول هم بهت گفتن دختره؟

اره ولی مطمئن نبودن، رفتی سیسمونیا رو ببینی؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
بزار بیشتر تمرکز کنم اولش بخدا به دلم اومد دختر بعد عوضش کردم    

خخخ مرسی عزیزم قربونت😁🌹

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اره ولی مطمئن نبودن، رفتی سیسمونیا رو ببینی؟

اره ولی هیچی نخریدم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
خوب دقیقا همینه دیگه کارم که گیر نیس بچمم ان شاأالله سالمه میپره بالا پایین دلم قش میره

خدارو شکر

من خیلی حس نمیکنم تکوناشو

گاهی زیر زیر دلم یه جوری میشه

اره ولی هیچی نخریدم

منم نخریدم فقط،رفتم ذوق کردم😆😆 الان نخر میگن شگون نداره.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
نه پف نکردم فقط خیلی جوش زدم

خودم برای بچه اولم صورتم خیلی جوش زد تمام صورتم ریخت بیرون اصلا بی سابقه بود

ولی برای پسر میگن صورت لک میاره 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
من صورتم بشدت پف کرده مخصوصا دماغم

عزیزم چه درهم ازاون طرف ویار ترش وشور ازاین طرف پف... انشالله هرچی توی دلت آرزو داری همون بشه 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

سلام خانومی ها واسه منم حدس بزنید چیه شور و ترشی دوست دارم اشتهام خوبه اما سونو غربالگری اول بهم گفت اصلا جنسیت معلوم نیست منم دلم میخواد جنسیت نینیمو بدونم چیه

سلام خانومی ها واسه منم حدس بزنید چیه شور و ترشی دوست دارم اشتهام خوبه ویار هم خیلی نداشتم انگار کلا نداشتنم اما سونو غربالگری اول بهم گفت اصلا جنسیت معلوم نیست منم دلم میخواد جنسیت نینیمو بدونم چیه

سلام خانومی ها واسه منم حدس بزنید چیه شور و ترشی دوست دارم اشتهام خوبه ویار هم خیلی نداشتم انگار کلا ...

اگه دست گرمه پسره ... اگه خوشگل شدی پسره ... اگه شکمت زده بیرون مث توپ پسره

البته بازم اینا تجربیه ممکنه برعکسش هم بشه

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

عزیزم منم پلی کیستیکم شما طبیعی باردار شدی؟

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
عزیزم منم پلی کیستیکم شما طبیعی باردار شدی؟

با دارو باردار شدم

منم نخریدم فقط،رفتم ذوق کردم😆😆 الان نخر میگن شگون نداره.

اره منم بعد از محرم و صفر میخرم