2777
2789
عنوان

نرفتم با شوهرم

370 بازدید | 16 پست

امروز قرار بود بریم خونه مادر شوهرم بعد شوهرم گفت من نهار نیستم میرم بیرون گفتم پس من نمیام گفت اختیار با خودت میخوای بیا میخوای نیا من گفتم نمیام خودت برو بعد که داشت میرفت گفت بیا بریم گفتم نمیام الآن ته دلم اشوبه

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دوست داره تو زندگیمون تنش باشه من همش تو خونه شادم هی ادا در میارم که زندگیمون شاد باشه ولی اون همیشه برعکسه منه

پاشو به کارات برس حالا که نرفتی خودت رو دیگه اذیت نکن

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

منم وقتهایی که شوهرم نبود اصلا دوست نداشتم پیش مادرشوهرم بمونم   

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
یعنی چی ناهار نیستم؟ یعنی می‌گفت شما تنها برو خونه مادرشوهرت؟

میگفت میرم باغ تو با بچه ها خونه مادرم باش منم وقتی شوهرم نیست اصلا روم نمیشه خونه مادرش چیزی بخورم

شوهر منم رفت خونه مامانش.من و دختری نرفتیم.خیلی هم خوش و خرمیم.کار خونه هم نمیکنم .ناهارم نمیزارم فق ...

پسر دوسالمو برد با خودش منو دخترم موندیم خونه