2777
2789
عنوان

درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 43 پست

یه روز خدا به مردم شهر میگه هر چی مشکل دارید بذارید تو به کوله پشتی و بیارید میدون شهر... همه ی مردم همه ی مشکلاتشونو میذارن اون تو... بعد خدا بهشون میگه حالا بگردید هر کوله پشتی که دوست دارید و فکر میکنید بهتره رو بردارید. مردم شروع میکنن به گشتن بین کوله پشتی ها... در نهایت نتیجه این میشه که هر کی کوله پشتی خودش رو انتخاب میکنه... نتیجه اینکه هیچ وقت فکر نکن ادمی تو این دنیا پیدا میشه که مشکلی نداشته باشه. حتی پول دارترین ها ... از خدا فقط بخواه که خودت و خونواده ت همیشه سلامت باشید که از همه مهم تره...

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر زندگی پستی و بلندی داره چرا افسرده ای؟  به چیزای خوب فکر کن 

اصلا با این تور هایی که میبرن مشهد چرا نمیری؟  هزینش خیلی کمه مادرشوهر من چون تنها بود با تور رفته مشهد بعد عاشورا میاد فقط دویست و پنجاه هزار گرفتن ازش تازه از تبریز میبرن تا مشهد که دو روز راهشه

خـــدا هسـت... 
خداکنه خدا پشتمون باشه ادماش هرچیم دوسمون داشته باشن دلمونو میشکنن

اسی چندوقته که بیکار شدم بنا به دلایلی

میدونی امروز چه خبری بهم رسید؟ اینکه فلانی خیلی دل نازک و آرومه 

اینجوری باعث میشه مشتریا سوارمون بشن به درد کادر ما نمیخوره

اخه ادم چیکار کنه خوبه میگن پخمست

بد میشه میگن سگ اخلاقه 

ما به کدوم سازشون برقصیم اخه😥 بعد انگار طلسم شدم جاهای دیگه هم میرم دنبال کار اول میگن اره بیا بعد ردم میکنن نمیدونم چمه

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
استارتر زندگی پستی و بلندی داره چرا افسرده ای؟  به چیزای خوب فکر کن  اصلا با این تور هایی ...

من تنهام...

چندباری هم قرار بود با عمم با تور برم باز گفتم اونجا شاید بخام چیزی بخرم بهتره نرم و به یه زخمی برنم

دلمم براابجبم میگبرع کوچیکه دلم نمیاد من برم سفر اون بمونه غصه میخوره

من فکر میکنم شما دیدگاهت به زندگی باید عوض بشه تا شرایط زندگیت

من تک فرزند بودم،پدرمم الحمدلله دستش به دهنش میرسید تو خونه تا لنگ ظهر میخوابیدم و بابام اندازه حقوق یه کارمند بهم پول تو جیبی میداد!

و...

اما منم شایدسالی یا دوسالی یکبار کفش و کیف و مانتو و.‌. میخریدم

الان هم همسرم اوضاعش خوبه اما همون رویه ادامه داره

خرید و مسافرت و برام لذتی نداره

لذت رو جای دیگه پیدا کردم تا آخر عمرمم اگه خرید و سفر و دوست و.. نباشه برام اهمیتی تداره

سعی کت جای این حرفا و غر زدنا،عمق شخصیتت رو بیشتر کنی

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
اسی چندوقته که بیکار شدم بنا به دلایلی میدونی امروز چه خبری بهم رسید؟ اینکه فلانی خیلی دل نازک و آر ...

اره منم خیلی می رنجم از اینکه میدونم مهربونم و بقیه هم مبدونن و گاهی سواستفادع میکنن

میام مثه خودشون برخورد کنم بدتر میکنن ادم میمونه چه قلطی بکنه

اره منم خیلی می رنجم از اینکه میدونم مهربونم و بقیه هم مبدونن و گاهی سواستفادع میکنن میام مثه خودشو ...

💔😔

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…