2777
2789
عنوان

درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 43 پست

دیگه زندگی اینه اوضاع اقتصادی ناجورم واسه همه درد سر شده ولی خب حالا که مجردی یکی دو ماه چیزی نخر فعلا یه سفر برو دلت باز بشه بعد دوباره شروع کن وسیله جمع کردن

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
من فکر میکنم شما دیدگاهت به زندگی باید عوض بشه تا شرایط زندگیت من تک فرزند بودم،پدرمم الحمدلله دستش ...

ادما مثل هم نیستن

گاهی دلشون میخاد برن یه خریدی بکنن

انقد حساب کتاب نکنن

به خدا ادم خسیسی نیستم

یه شب دوستام دعوتم کردن دورهمی

بااینکه کلی اصرار کردن بگو چقد شد گفتک بیخیال بچه ها،باشه جای عیدی عید غدیر از طرف من به شما

برا دیگران دلم میخاپ بی منت خرج کنم

روحم خستس

ادم گاهی یه دلخوشی یه اب و هوایی میخاد‌...

بازم چشم به حرفتون ببشتر فکر میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگار هم نداری...با عرض معذرت چندتا خواهر برادرین با خواهرات یا بردارات برو مشهد....منم احتیاج به درد دل دارم...انقد از دنیا از روزگار زخم خوردم دیگه حال حرف زدن ندارم...منم مثله شما مجردم..7سال عمرمو بپای یه نمک نشناس گذاشتم...حالا میگه خانواده ام تورا نمیخوان واس من کسه دیگه ای درنظر گرفتن....بخدا اگه از چتهام واست اسکرین بفرستم به حالم گریه میکنی....الان یه ماهه یسره سرم درد میکنه از ناراحتی از نامردی...اگه مایل هستی بیا یکم درد دل کنیم خودمون را سبک کنیم....شبا خوابم نمیبره  

من فکر میکنم شما دیدگاهت به زندگی باید عوض بشه تا شرایط زندگیت من تک فرزند بودم،پدرمم الحمدلله دستش ...

عزیزم میشه بیشتر بگی لذتت تو چیه؟

من به تمام خواسته هام رسیدم. خدایا شکرت😍
خواستگار هم نداری...با عرض معذرت چندتا خواهر برادرین با خواهرات یا بردارات برو مشهد....منم احتیاج به ...

خب ولش کن بره... تو رهاش کن بجاش از اون بهتر و عالیتر میاد

ﺧﺐ ﻭﻟﺶ ﮐﻦ ﺑﺮﻩ... ﺗﻮ ﺭﻫﺎﺵ ﮐﻦ ﺑﺠﺎﺵ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﻬﺘﺮ ﻭ ﻋﺎﻟﻴﺘﺮ ﻣﻴﺎﺩ

شما چند سالتونه....من نمیدونم تا حالا وابسته یا عاشق نشدین تا حالا بخاطر کسی پا رو احساساتتون نزاشتین از خواسته هاتون از موقعیتهای خوبتون نگذشتین بخاطر یه توله سگ که یه عمر به پاش بشنین اخرشم بخواد گورشو گم کنه...رو ارزشهات پا بزاره لهت کنه...چه راحت میگی بزا بره من الان دنبال یه اشنایی میگردم که یه تفنگ شکاری ساچمه زن بهم یه روز قرض بده یه فشنگ بهش بزنم مثله ابکش سوراخ سوراخ بشه... 

شما چند سالتونه....من نمیدونم تا حالا وابسته یا عاشق نشدین تا حالا بخاطر کسی پا رو احساساتتون نزاشتی ...

عزیزم همه این مراحل گذروندم ۱۰ سال عاشقی کردم زندگیمو ... نرسیدم

خواستگار هم نداری...با عرض معذرت چندتا خواهر برادرین با خواهرات یا بردارات برو مشهد....منم احتیاج به ...

خاستگار دارم ولی تاالان جواب مثبت ندادم...خواهربرادر دارم ابجیم کوچیکه و برادرمم سرکار میره و نمیاد...حالا مهم نیس ....عزبز دلم خدا کمکت کنه...شکست عاطفی خیلی سخته...قربون دلت برم من