دخترشب1 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 2988 عنوان همونیم که الان گفتم شوهرم فهمید گوشیشو چک کردم.بیاین😞 1815 بازدید | 53 پست بچه ها شوهرم بغض کرده بود تو بالکن نشسته بود.رفتم پیشش دوباره معذرتخواهی کردم یهو بغلم کرد گفت میدونی چی فک کردم؟فک کردم با اون حرف زدی.گفتم اون کیه.؟هیچی نگفت،گفت ولش کن بعد یهو فهمیدم شوهر سابقمو میگه.برای اولین بار در مورد اون حرف زد 💜in out of this world 💜cristiano ronaldo 1398/06/14 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشب1 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 2988 از خودم و کارام حالم بهم خورد 💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
yaldaaaaayavary عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 15379 از خودم و کارام حالم بهم خورد همسرتون مجرد بودن با شما ازدواج کردن؟از زندگی الانت راضی هستی؟ببخش من یگشنبه طلاقمو گرفتم اما همش استرس دارم
maya_estil عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 939 همسرتون مجرد بودن با شما ازدواج کردن؟از زندگی الانت راضی هستی؟ببخش من یگشنبه طلاقمو گرفتم اما همش اس ... چرا طلاق گرفتي
دخترشب1 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 2988 همسرتون مجرد بودن با شما ازدواج کردن؟از زندگی الانت راضی هستی؟ببخش من یگشنبه طلاقمو گرفتم اما همش اس ... بله مجرد بود اون.اره خییییلی دوسش دارم.فقط مادرش اذیتم میکنه 💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
دخترشب1 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 2988 چرا از شوهر اولت جدا شدي ؟ همسر فعلي هم ازدواج دومشه ؟ رفیق باز بود خیلی شدید.دست بزن داشت.راننده تریلی بود همیشه خدا تنها بودم.زاٸو بودم کتکم زد استخون کتفم شکست.دیگه بعد اون کتک جدا شدم 💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
جانییییم عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2849 همسرتون مجرد بودن با شما ازدواج کردن؟از زندگی الانت راضی هستی؟ببخش من یگشنبه طلاقمو گرفتم اما همش اس ... اصلا استرس نداشته باش تو این موقعیت هر کاری دوس داری انجام بده تا ازدواج بعدی چون تو اون زمان هیچ کس بهت گیر نمیده. من سرکار میرفتم اونقدر خرید میکردم
دخترشب1 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 2988 خیانت کرد خیانت هم ظاهرا میکرده من بعد طلاق همرو فهمیدم 💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
yaldaaaaayavary عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 15379 بله مجرد بود اون.اره خییییلی دوسش دارم.فقط مادرش اذیتم میکنه همسر اولتو دوس داشتی؟خیلی دوس دارم با یه نفر ک شرایطش مثه خودمه حرف بزنم😢سختمه خیلی دلم داره میترکه از جدایی.میترسم ازدواج بعدیم بد باشه
دخترشب1 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 2988 همسر اولتو دوس داشتی؟خیلی دوس دارم با یه نفر ک شرایطش مثه خودمه حرف بزنم😢سختمه خیلی دلم داره میترکه ... خب اونم اونموقع دوس داشتم الان عوقم میگیره ازش.بمیرم برا دلت.میگذره 💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
yaldaaaaayavary عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 15379 اصلا استرس نداشته باش تو این موقعیت هر کاری دوس داری انجام بده تا ازدواج بعدی چون تو اون زمان ... سرکار میرم ولی همش دلم میگیره هفته بعد سند طلاقمو میاره برا بار اخر میبینمش از الان استرس دارم دلم براش تنگ میشه