2777
2789

بچه ها شوهرم بغض کرده بود تو بالکن نشسته بود.رفتم پیشش دوباره معذرتخواهی کردم یهو بغلم کرد گفت میدونی چی فک کردم؟فک کردم با اون حرف زدی.گفتم اون کیه.؟هیچی نگفت،گفت ولش کن بعد یهو فهمیدم شوهر سابقمو میگه.برای اولین بار در مورد اون حرف زد

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرتون مجرد بودن با شما ازدواج کردن؟از زندگی الانت راضی هستی؟ببخش من یگشنبه طلاقمو گرفتم اما همش اس ...

بله مجرد بود اون.اره خییییلی دوسش دارم.فقط مادرش اذیتم میکنه

چرا از شوهر اولت جدا شدي ؟ همسر فعلي هم ازدواج دومشه ؟

رفیق باز بود خیلی شدید.دست بزن داشت.راننده تریلی بود همیشه خدا تنها بودم.زاٸو بودم کتکم زد استخون کتفم شکست.دیگه بعد اون کتک جدا شدم

همسرتون مجرد بودن با شما ازدواج کردن؟از زندگی الانت راضی هستی؟ببخش من یگشنبه طلاقمو گرفتم اما همش اس ...

اصلا استرس نداشته باش تو این موقعیت هر کاری دوس داری انجام بده تا ازدواج بعدی  چون تو اون زمان هیچ کس بهت گیر نمیده.  من سرکار میرفتم اونقدر خرید میکردم 

بله مجرد بود اون.اره خییییلی دوسش دارم.فقط مادرش اذیتم میکنه

همسر اولتو دوس داشتی؟خیلی دوس دارم با یه نفر ک شرایطش مثه خودمه حرف بزنم😢سختمه خیلی دلم داره میترکه از جدایی.میترسم ازدواج بعدیم بد باشه

همسر اولتو دوس داشتی؟خیلی دوس دارم با یه نفر ک شرایطش مثه خودمه حرف بزنم😢سختمه خیلی دلم داره میترکه ...

خب اونم اونموقع دوس داشتم الان عوقم میگیره ازش.بمیرم برا دلت.میگذره

اصلا استرس نداشته باش تو این موقعیت هر کاری دوس داری انجام بده تا ازدواج بعدی  چون تو اون زمان ...

سرکار میرم ولی همش دلم میگیره هفته بعد سند طلاقمو میاره برا بار اخر میبینمش از الان استرس دارم دلم براش تنگ میشه