2777
2789
عنوان

برون گرا هستين يا درون گرا؟🤔

290 بازدید | 45 پست

سلام.دوستان من قبلا خيليييييي برون گرا بودم اما اخيرا حس ميكنم درون گرا شدم!!😳طي يك سال گذشته

ايا به همچين چيزي ممكنه تو يكي دو سال گذشته در رده سني ٢٥ سالگي!🤔

شما برون گرا هستين يا درون گرا؟تغييرات داشتين در طي چند سال گذشته؟

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سال پیش برون گرا بودم

ولی تقریبا از وقتی ازدواج کردم تغییر کردم 

بنظرم درون گرایی بهتره ، سنجیده و با فکر حرف میزنم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

درون گرا 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

برونگرا بودم خیلی زیاد

الان برونگرای ملایم هستم یکمی هم درون گرا شدم😬

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟