2777
2789
عنوان

برون گرا هستين يا درون گرا؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برونگرا بودم خیلی زیاد الان برونگرای ملایم هستم یکمی هم درون گرا شدم😬

اهان دقيقا مث من.

فك كنم هم سنم هستيم.

ايا اتفاق تازه اي تو زندگيتون باعث اين مساله شده؟ميخوام ريشه تغيير خودمو پيدا كنم

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
من بسیار درون گرا هستم هم بخاطر ازدواج و هم بخاطر رشتم ک همون روان شناسی هست سعی باید کنم میزان برون ...

به چه رشته ي شيريني❤️

عزيزم ايا يك اتفاق خاص يا چبدونم مساله ي خاصي تو زندگيم باعث اين اتفاق شده؟نكنه افسرده شدم خبر ندارم😃اخه خدا رو شكر راضيم از شرايط نسبتا نميدونم يهو چرا تغيير خلق و خو دادم

من ازدواج نكردم قبلا خيلي برون گرا بودم از زندگيم نسبتا راضيم نميدونم چم شده درون گرا شدم نميگم بده ...

برای خانوادمم عجیب بود این تغییر من

اولش شرایط خاصی نبود فقط بنظرم درون گرایی درست تر بود ترجیح میدادم حواسم بیشتر به رفتارم باشه

ولی یه اتفاقی افتاد که دیگه کنترل رفتارم از دستم رفت و یه ادم دیگه شدم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
برای خانوادمم عجیب بود این تغییر من اولش شرایط خاصی نبود فقط بنظرم درون گرایی درست تر بود ترجیح مید ...

مرسي عزيزم انشالله اتفاقاي خوب براتون رقم بخوره😌

پس شايد يك ميل ب تغيير باشه در من هم با اين اوصاف

اهان دقيقا مث من. فك كنم هم سنم هستيم. ايا اتفاق تازه اي تو زندگيتون باعث اين مساله شده؟ميخوام ريش ...

اره بعد ازدواج و یسری مشکلات که داشتیم ایننطوری شدم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دلت شاد باشه هميشه عزيزم❤️

فداتشم 

اوایل ازدواج بود

خداروشکر الان اوضاع خوب و روبه راهه🌷🌷🌷

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
فداتشم  اوایل ازدواج بود خداروشکر الان اوضاع خوب و روبه راهه🌷🌷🌷

قربان شمااا

خداااا رو شكررر😌😌😍😍

قربان شمااا خداااا رو شكررر😌😌😍😍

🏵🏵🏵🏵🏵🏵

به چه رشته ي شيريني❤️ عزيزم ايا يك اتفاق خاص يا چبدونم مساله ي خاصي تو زندگيم باعث اين اتفاق شده؟نك ...

ن عزیزم هر چی سن ادم میره بالا پخته تر میشه به نسبت اون کم حرف تر هم میشه و سنجیده تر عمل میکنه

ن عزیزم هر چی سن ادم میره بالا پخته تر میشه به نسبت اون کم حرف تر هم میشه و سنجیده تر عمل میکنه

☺️😌😍مرسي عزيزم