2777
2789
عنوان

برون گرا هستين يا درون گرا؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم برون گرا بودم ولی تو چند ماه اخیر بنابه دلایلی کلا تغیر کردم 

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
چجوری میفهمین برون گرایین یا درونگرا من هر سری تست میدم فرق داره خو

ببین رفتارات چجوریه

راحت حرفتو میتونی بزنی یا نه 

قبل از تصمیم گیری خیلی فکر میکنی یا برعکس 

توی یه جمع راحتی میتونی زود گرم بگیری یا نه

اینجور چیزا

قبرستون ها پر از آدماییه که منتظر یه روز فوق العاده بودن
برون بودم ولی درون شدم 

چي شد يهو؟

منم اخه همين طور.كلا كم حرف ترم شدم.ولي اصن چيزي عوض نشده يا حسونميكنم افسرده شدم🤷🏻‍♀️

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
تا سال پیش برون گرا بودم ولی تقریبا از وقتی ازدواج کردم تغییر کردم  بنظرم درون گرایی بهتره ، ...

من ازدواج نكردم

قبلا خيلي برون گرا بودم از زندگيم نسبتا راضيم نميدونم چم شده درون گرا شدم نميگم بده ها.ولي ي تغيير بزرگه يهو برام عجيبه🤔

براي شما شرايط  ب سمت مثبت يا منفي تغيير كرد ك اين طور شدين؟

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
ببین رفتارات چجوریه راحت حرفتو میتونی بزنی یا نه  قبل از تصمیم گیری خیلی فکر میکنی یا برعکس&n ...

درونگرام پس 

مرسی عزیزم دستت درد نکنه

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...