2777
2789
عنوان

مسافرت با خانواده شوهر

150 بازدید | 6 پست

بچه ها من دوست ندارم با خانواده همسرم مسافرت برم چطوري شوهرم قانع كنم البته چندين بار باهاشون رفتم همين دو هفته پيش اما ديگه دوست ندارم برمديگه نهايت سالي يبار

مگه بعد از دو هفته، بازم بتون میکن بریم مسافرت؟ منم دوست ندارم، ولی به خاطره شوهرم کوتاه میام و ...

نه با پدرم ويلا شريكي گرفتيم خودمون يبار رفتيم اونم واسه تميز كردن هنوزم كلي كار داره ميگه ميخواد با اونا بره منم گفتم نميام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه با پدرم ويلا شريكي گرفتيم خودمون يبار رفتيم اونم واسه تميز كردن هنوزم كلي كار داره ميگه ميخواد با ...

آخ آخ که این مشکل داشتن ویلا شریکی رو دیدم؛ ویلایی که هم برای داماد هست و هم برای پدر زن، اونوقت همش فک و فامیل نزدیک داماد توش بودن

آخ آخ که این مشکل داشتن ویلا شریکی رو دیدم؛ ویلایی که هم برای داماد هست و هم برای پدر زن، اونوقت همش ...

ازون اولم دلم راضي نبود خودشون بريدن و دوختن تازه ميخواست باباشينارم شريك كنه نزاشتم

منم تازه از مسافرت باهاشون اومدم خواهرشوهرم توماشینمون بود افتضاححححح اصلا خوش نگذشت هرچی عذت گذاشتم ...

منم نميگم ادماي بدين ولي اخلاقاشون بهم نميخوره دوست ندارم باهاشون برم