2777
2789
عنوان

خفگی نوزاد...کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره برو هر وقت ریپلایم کردی میام 

ند نفر و چندتا دکتر به همسرم گفتن باید دوره اش طی بشه.اینقد دارو نده بهش....

ایشونم دیگ همکاری نمیکنه برا دکتر بردن😞

جالب اینجاس ک ۲تا متخصص اطفال بهمون گفتن دیگ نیاریدش دکتر

تا وقتیکه که کودک بتونه بشینه رفلاکسش ادامه داره،البته بعضی بچه ها تا پایان ۴ماهگی رفلاکسشون تموم میشه،رو سطح شیب دار بخوابون

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
احتمالا دخترت ب ارد برنج هم حساسیت داره باید ازش تست الرژی بگیره دکترش ک اون ماده غذایی رو بهش ندی

فرنی دوست نداره اصلااااا...

سوپش رو بهتر میخوره.

پریشب دکتر گفت سرلاک برنج رفلاکس رو کم میکنه

خریدم براش هنوز ندادم بهش.

متو کلو پرامید رو هم شرو کردم

من دست تنها دارم پیر میشم...

عزیزم منم دست تنهام و این بچه ی دومم هست تازه کارهام با وجود دوتا بچه بیشتره ،باید بتونی و کم نیاری چون مادری .

تهران هستی؟

اگه تهرانی ببرش پیش مقدادی اگه نیستی دکتر مقدادی قبلا یه شماره داشتن برای بیمارانی ک راه دور هستن تلفنی ویزیت میکردن و هزینه اش رو تلفنی پرداخت میکنید اگه مایلی بگردم ببینم شماره اش رو میتونم برات پیدا کنم 

عزیزم منم دست تنهام و این بچه ی دومم هست تازه کارهام با وجود دوتا بچه بیشتره ،باید بتونی و کم نیاری ...

نه قم هستم

اره خدا خیرت بده

هزینه اش مهم نیس

مهم رفت و امده ک چون شوهرم همش ماموریته نمیتونم تا تهران بیام

فرنی دوست نداره اصلااااا... سوپش رو بهتر میخوره. پریشب دکتر گفت سرلاک برنج رفلاکس رو کم میکنه خری ...

اخ اخ سرلاک برنج کدوم دکتر گفته ؟ 

عزیزم دختر شما اصلا نمیتونه سرلاک های معمولی رو بخوره حتما باید سرلاک بدون شیر باشه ک خیلی کمیابه،و معمولا  از نت  باید بخری اونا رو 

عزیزم منم دست تنهام و این بچه ی دومم هست تازه کارهام با وجود دوتا بچه بیشتره ،باید بتونی و کم نیاری ...

من از اول مهر دانشگاه دارم

کارمندم هستم

حس میکنم دیگ جوون ۲۳ ساله نیستم.۶۰ساله شدم از بی خابی و استرس خفگی