2777
2789
عنوان

خفگی نوزاد...کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 78 پست

تو شهر ما به بچه ها تا6 ماهگی ترنجبین و گیرپ میکیچر میدن و هربا شیر میخورن چند قطره عرق نعنا که برا رفلاکس خوبه...بزرگترم باشه کلپوره..والا نمدونم برا بچه شما خوبه یانه

یه صلوات کوچولو برام بفرست بی زحمت  

من قم هستم.

پیش دکتر ایرانی خواه رفتم.

فوق تخصص گوارش اطفاله

دکتر پهلوانی فوق تخصص عفونی

دکتر تنه کار

دکتر پشتیبان

دکتر فرومندی....

رفتم.......دیگ خسته ام.۵ماهشه ولی دفترچه بیمه اش داره تموم میشه از بس دکتر رفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شهر ما به بچه ها تا6 ماهگی ترنجبین و گیرپ میکیچر میدن و هربا شیر میخورن چند قطره عرق نعنا که برا ...

شیشه نمیگیره

گرمیکسچر هم چون شکمش دیر ب دیر کار مبکنه نمتونم بدم چون یبوست میاره

دختر ۵ماه و۲۰روزشه.شیر خودمو میخوره.پرهیز غذایی دارم.لبنیات و ادویه و مواد نفاخ نمیخورم.

کامل بالا میاره یا اینکه پنهانه یعنی شیر تا دهان بالا میاد بعد دوباره همون رو قورت میده 

دختر من رفلاکسش پنهان دکتر برا دختر من 

قرص نکسیوم نوشت ک دخترم حساسیت نشون داد ب اون قرص نتونستم استفاده کنم زانتاک میدم بهش یکم سخت گیر میاد ولی خیلی خیلی بهتر از رانیتیدین هست در ضمن تغذیه کمکیش رو دکتر دخترم تشخیص داد از ۵ ماهگی شروع کنم 

شما باید نمونه مدفوعش رو هم بگیری ببینی الرژی ب چیزی نداشته باشه 

بببین مقعدش سوختگی نداره ؟ دون دون نیست ؟

مدفوعش بلغمی نیست ؟ 

کامل بالا میاره یا اینکه پنهانه یعنی شیر تا دهان بالا میاد بعد دوباره همون رو قورت میده  دختر ...

تا گلوش میاد.

منم غذای کمکی رو شرو کردم.فایده نداره

یعنی چطوری باشه مدفوعش میشه بلغمی؟؟؟

ببخشید داره گریه میکنه اگر دیر ج میدم

[QUOTE=103727880]حتما بای میزدم خفگی مادر شوهر؟؟؟؟😞[/QUOTE😂😂😂😂😂😂😂😂😂کاش میزدی کلی ملت میرختن اینجا

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷