2777
2789
مال کجاست ؟ موصوعش چیه

مال امریکا فک  کنم

درمورد 6 نفریه که دعوت میشن تا توی بازی اتاق فرار شرکت کنن واگه بتونن برنده بشن پول زیادییروبرنده میشن اما.......

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

سریاله سینمایی هم که بستگی داره چه ژانر دوست داری.ایرانی یا خارجی .دریایی است که انتها نداره

من ایرانی دوست دارم

همسرم خارجی بیشتر سریالهای کره ای رو هم میبینه 

من فقط ی بار برای همیشه میخوام همراهیش کنم تا نگه پایه نبودی ی چیزی بگید ک ن سیخ بسوزه ن کباب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ایرانی دوست دارم همسرم خارجی بیشتر سریالهای کره ای رو هم میبینه  من فقط ی بار برای همیشه م ...

شما باید طبق سلیقه خودت فیلم ببینی خب.فیلم خوب زیاده .میتونی قبل دیدن فیلم نقد اون فیلم رو بخونی تا اگه خوشت نیومد دانلود نکنی

ترسناک ک نیست ؟ یا کشت و کشتار ک نداره ؟

نه خون وخونریزی اصلا نداره صحنه هم نداره

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

ترسناک ک نیست ؟ یا کشت و کشتار ک نداره ؟

چرا هم ترسناکه هم صحنه های فجیع داره. چون هرکدومشون تو هر مرحله به طرز وحشتناکی میمیرن. چون فهمیدم اینجور فیلما رو نمیبینی بهت گفتم چی میشه

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

بچه ها یه فیلم تو مایه های ربوده شده معرفی کنین

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...