2777
2789
ترسناک خون خونریزی تو مایه های پیچ اشتباه روحی هم اگ ابکی نباشه معرفی کن🤩😍

حس ششم فوق العاده است. 

پسر بچه هم

اینا داستان داره یعنی الکی فقط نمیخواد وحشت ایجاد کنه. 

پارانورمال اکتیویتی هم ترسناکه

اینا رو دیدی؟

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
ترسناک خون خونریزی تو مایه های پیچ اشتباه روحی هم اگ ابکی نباشه معرفی کن🤩😍

یه فیلم هندی هم به اسم شیطان دیدم وحشتناک بود راجع به قتل دخترای مدرسه ای

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم us یا همون فارسیش میشه ما از لیان مووی دان کن و فیلم نفس نکش عالیهههه یعنی یه فیلم ترسناک و دلهره اور تا حالا دوبار دیدمش این فیلمو حتما ببینید خیلی خوبه و فیلم nerve هم خلی خوبه و فیلم یک مکان ارام که زانرش ترسناکه البته اونایی که باردارن اول زانرشو نگاه کنن خدای نکرده اتفاقی برای خودشون وبچه نیفته

بچه ها لطفا برای بخشیده شدن گناهام و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین التماس دعا

نفس نکشو نگاه کن ولی حتما اصلا هیجان پشت هیجان چندتا دزدن که وارده یه خونه میشن همین قسمتش به نظرم برات جذاب بیاد حتما دان کن و نگاه کن

بچه ها لطفا برای بخشیده شدن گناهام و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین التماس دعا
میزارم بعد زایمان میبینم  من کینه و حلقه رو دوس دارم

اول حس ششم رو ببین بعد نظرتو بگو من خیلی دوستش دارم 

اول حس ششم رو ببین بعد نظرتو بگو من خیلی دوستش دارم 

شماهم عین خودم پایه ایا

کاش دوستم بودی چراغارو خاموش میکردم 

ذرت بو داده پر سینی و ی فیلم ترسناک میدیدیم

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
شماهم عین خودم پایه ایا کاش دوستم بودی چراغارو خاموش میکردم  ذرت بو داده پر سینی و ی فیلم ترس ...

آره من شبی یه فیلم قبل خواب واجب عینیه برام 😂

من دوس دارم دورم شلوغ باشه ولی کسی پایه نیس

من برعکس چون خیلی با دقت و توجه میبینم تنهایی دوست دارم یا کسی صحبت نکنه بینش 😁