2777
2789
عنوان

خانمای راننده بیاین

237 بازدید | 42 پست

من ۸ ساله گواهینامه دارم اما فقط سال اول رانندگی کردم اونم با پی کی پارسال با هاچ بک خواهرم خوب میروندم بعد اومدم پشت پراید خودمون نشستم اصلا مسلط نبودم. ازهفته ی دیگه میخوام برم با شوهرم تمرین اینم بگم خیلی استرس میگیرم موقع رانندگی یا تو شلوغی . اگه بخواین یه نکته بهم بگین که بهم کمک کنه اون چیه؟ممنون

اگه شوهرت ماشین دوسته و غرغر میکنه باهاش نرو تمرین چند جلسه بایه مربی برو

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به بوقهای که برات مژزنن توجهه نکن هواستو پرت میکنن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

اول استرسو دور کن.هر ماشینی هم فرق داره بلاخره حق داری هل بشی نترس اول جای خلوت برو ک مسلط بشی ب ماشین بعد برو شلوغی

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

کمی از شوهرت اطمینان بگیر که افتابه برداشتی به ماشین کاریت نداشته باشه.منم اونجور بودم گفت خودت چیزیت نشه.راحت نشستم پشتش مامانم مهمونمون بود تو شهر شوهرم اینا.دیدم حوصلش سر رفته هر روز سوئیچو شوهرم میزاشت میبردم مامانو در جا رفتم شلوغ .ولی از روز دوم سوم باز اعتماد بنفسم برگشت.