من ۸ ساله گواهینامه دارم اما فقط سال اول رانندگی کردم اونم با پی کی پارسال با هاچ بک خواهرم خوب میروندم بعد اومدم پشت پراید خودمون نشستم اصلا مسلط نبودم. ازهفته ی دیگه میخوام برم با شوهرم تمرین اینم بگم خیلی استرس میگیرم موقع رانندگی یا تو شلوغی . اگه بخواین یه نکته بهم بگین که بهم کمک کنه اون چیه؟ممنون
هروقت ماشین داشت خاموش میشد کلاجو بگیر تا اخر از خاموش کردن جلوگیری میکنه 😆
من یه آفرودیتم 🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی خیالبافی کنی قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظهای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافهی شهر نشستم و بستنی وانیلی میخورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است امتحان کن
من همین که قبول شدم از فرداش بابام نشوندم پشت ماشین همرام بود چن روزی کنارم بود که قشنگ استرسم ریخت از همون اولم جای شلوغ میبردم واقعا واقعا تنها کسی من راننده کرد بهم جرات داد بابام بود چون مربیم همش جا خلوت میبرد خیلی تاثیری نداشت
من یه آفرودیتم 🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی خیالبافی کنی قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظهای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافهی شهر نشستم و بستنی وانیلی میخورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است امتحان کن
نکته ی دیگه اگه سربالایی خیلی تندبود و نمیتونستیماشینو کنترل کنی تو آغاز به حرکت و ماشین برمیگرده عقب دستی رو بکش ،بعد اروم اروم که داری گاز میدی بخوابون