2777
2789
عنوان

خانمای راننده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلیییی وقته دارم ولی رانندگی نمیکنم چون بوقتش نذاشتن و غر غر شنیدم ترجیح میدم تتهایی رانندگی کنم .

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

هروقت ماشین داشت خاموش میشد کلاجو بگیر تا اخر  از خاموش کردن جلوگیری میکنه 😆

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  

من همین که قبول شدم از فرداش بابام نشوندم پشت ماشین همرام بود چن روزی کنارم بود که قشنگ استرسم ریخت از همون اولم جای شلوغ میبردم واقعا واقعا تنها کسی من راننده کرد بهم جرات داد بابام بود چون مربیم همش جا خلوت میبرد خیلی تاثیری نداشت

واسه رسیدن من به عشقم یه صلوات بفرستین😞
کمی از شدهرت اطمینان بگیر که افتابه برداشتی به ماشین کاریت نداشته باشه.منم اونجور بودم گفت خودت چیزی ...

نه شوهرم میگه نیازه باید رانندگی کنی اون خیلی دوس داره راننده شم 

هروقت ماشین داشت خاموش میشد کلاجو بگیر تا اخر  از خاموش کردن جلوگیری میکنه 😆

من دیروز بادستیه بالا رانندگی کردم😂😂😂 نکشیده بودمش پایین

هیییی خاموش میشد ماشین😂 اومدم پارکش کنم دیرم عع دستی بالاس ک😂

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

[QUOTE=103694199]من دیروز بادستیه بالا رانندگی کردم😂😂😂 نکشیده بودمش پایین هیییی خاموش میشد ماشین😂 اومدم پارکش کن ...[/QUOT

😂😂

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  

نکته ی دیگه اگه سربالایی خیلی تندبود و نمیتونستیماشینو کنترل کنی تو آغاز به حرکت و ماشین برمیگرده عقب دستی رو بکش ،بعد اروم اروم که داری گاز میدی بخوابون 

من عاشق ترمزه ام     ماشین قبلیمون کلاجش خیلی بالا میگرفت واسه همین هی خاموش میکردم بنطرم ...

خییییلی ، پاتو ازروش برداری ماشین خاموش میشه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕