2777
2789
عنوان

خانمای راننده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگم خیلی بالا میگرفت هی میوردم بالا راه نمیفتاد بعد یدفه میوردم بالا خاموش میشد قلقش دستم نبود& ...

اصلا چیزه سختی نیست رانندگی

ترسم نداره

فقط همون کلاچ و گاز مهمه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
اره فقط باید تمرین کنم علاقه اشو دارم جسارتشم باید با تمرین بدست بیارم    

اول جاهای خلوت برو تمرین کن

بعد کم کم جاهای شلوغ برو

بقوله دوستمون  خودتم ب اون ترمز دستی عادت بده

من دیروز نکشیده بودمش ب سمت پایین و همونجور رانندگی کردم

شانس اوردم ماشین نترکیده

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
اول جاهای خلوت برو تمرین کن بعد کم کم جاهای شلوغ برو بقوله دوستمون  خودتم ب اون ترمز دستی عاد ...

حتما این دفه دیگه تصمیمم جدیه باید بتونم رانندگی کنم خوشبحالت که راننده ای

حتمن حتمن جاهای خلوتو برا تمرین انتخاب کن 

تا میتونی فاصله تو با ماشین جلوی حفظ کن 

آرامش داشته باش و اصلن عجله نکن

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند
حتما این دفه دیگه تصمیمم جدیه باید بتونم رانندگی کنم خوشبحالت که راننده ای

گواهینامم نگرفتم هتوز ، امتحان شهریمم ندادم😂

راست میگی؟خب تو از همون اول جسارت رانندگی داشتی این بنظرم خیلی مهمه

بخدا

مربیم عالی بود منو هی میبرد تو ازادراه ها و اتوبانا تا ترسم بریزه

فقط میخام قشنگ راه بیفتم بعد برم امتحانمو بدم