2777
2789
عنوان

میشه ارومم کنید اصلا حالم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم باید چیکار کنم نمیدونم😔😔😔😔

کتاب بخون،اگر بلدی بافتنی بباف خیلی رو تمرکز و فکر کردن تاثیر داره اگر نه برو یاد بگیر،اگر میتونی حتما یکی دو جلسه برو مشاوره شو،پیاده روی کن،با بچه هات بشین کارتون ببین،فقط و فقط یه مدت طولاااااااانی شوهرتو ندید بگیر،بخدا ضرر نمیکنی هرچی به مردا بیشتر بچسبی بیشتر رم میکنن،اصلا مردا از زن وابسته خوششون نمیاد 

تو جهنم موندم تا بچه هام تو بهشت بزرگ شن  .پس سعی کن بیخیال شوهرت بشی سخته ولی میشه شاید باورت ...

منم میخوام‌اینطوری بشم بیهیالش میشم اونم براخودش تلویزسون میبیته گوشی و خواب موقع نیاز جنسی که مبشه میاد سمتم بغلم میکنه من بدتر میشم 

کتاب بخون،اگر بلدی بافتنی بباف خیلی رو تمرکز و فکر کردن تاثیر داره اگر نه برو یاد بگیر،اگر میتونی حت ...

خودمم‌تو فکر مشاور هستم بیرون میرم خیلی خوب میشم ولی بعدش میزنه تو سرم ولگردی عیاشی اهل زندگی نیستی 

درسته حرفتون قانون جذبو خیلی قبول دارم خیلی حالم خوب شد باهاش 

ای جان

زیبایی قانون جذب اینه که
می تونی از همین جایی که هستی شروع کنی
می تونی شروع به « درست فکر کردن » کنی
و می تونی در درونت موسیقی هماهنگی و شادی خلق کنی و قانون جذب شروع به پاسخ دادن به اون می کنه ❗️
هر چیزی که حالِتو بهتر می کنه حتما باعث می شه چیزهای بهتر و بیشتری به زندگیت جذب شن.
الان در حال خوندن این مطلب هستی.
این تو بودی که این مطلب رو حتی به زندگیت جذب کردی و باز هم انتخاب با خودته که، اگه احساس بهتری بهت میده، از اون استفاده کنی و اونو تو زندگیت به کار بگیری.
اگه احساس خوبی از خوندنش نداری،
همین الان رهاش کن.

چیزیو پیدا کن که احساس خوبی به تو میده، چیزی که به ضربان قلبت طنین بیشتری میده.

🔑 پیرو قلبت باش و اونوقت جهان، درها رو به روت باز می کنه، حتی جاهایی که قبلا دیوار وجود داشت❗️
به خاطر همینه که من همیشه و در تمام طول روز این کارو انجام می دم: 👇

پیروی کردن از اشتیاقم، از شور و هیجانم و از الهامات درونی ام.✌️

🎯🎯🎯🎯🎯🎯

الان چیکار کردین

گفتم ک چیکار کن از همین امروز سعی کن بهش فک نکنی اصلا تا میاد تو ذهنت فکرتو ببر یه جای دیگه جایی ک خوب باشه اصلا نباید به نفرت شوهرت فک کنی چون بیشترش میکنی و هرچی بیشتر بشه خودت از همه بیشتر عذاب میکشی سعی کن حالتو عوض کنی با هرچی ک میتونی غیر کشیدنبه سمت کسی دیگه ای حتی اگ زندگیت مث  زندگیم من پره از کمبوده ولی نزار یه غریبه کمبوداتو رفع کنه ک نه بخاطر خیانت بخاطر خودت بدترین کاره با خودت راه ارامش فقط خداست بهش نزدیک شو تا کمکت کنه

آخه من نمیدونم چرا بچه دار میشید وقتی خوب نیست اخلاقای شوهرتون

یه چیزی بگم ؟الان اینقد طلاق عادی شده ک خیلی راحت عیبای طرفتو در میاری و به طلاق فک میکنی اون موقع ک ما بچه دار شدیم و زندگی تشکیل دادیم طرز فکرمون یه چیز بود شوهر من همینه با همه بدی هاش و زندگی منم همینه با همه کمبوداش باید ساخت و سوخت همین اما الان اینجوری نیست اینقد عادی شه ک کوچیک ترین کمبودی یا مشکلی به فکر طلاق میاردت 

یه چیزی بگم ؟الان اینقد طلاق عادی شده ک خیلی راحت عیبای طرفتو در میاری و به طلاق فک میکنی اون موقع ک ...

دقیقا همیتطوره 

الان خیلی بدتر شده تو فشارم که به این حالو روز افتادم