2777
2789
عنوان

مهد کودک یاسمن سئول ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6378 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمی مهد یاسمن خوبه، چون ستاره دار هم هست شهریه اش بالاس، مهد الفبا هم تو اون مهدودة خوبه.... من با اینکه 7سال تو این کار بودم اصلا دوست ندارم بچمو بزارم مهد ترجیح میدم کلاسای ازاد ثبت‌نام کنم. هرجا که مهد مینویسی ماهی یه بار برو اتاق مدیر بگو از دوربین کلاسو میخام ببینم

عزیزم شما رفتی؟بیزحمت اگه اومدی پیامم رو دیدین سوالمو جواب میدید..ممنون

عزیزم شما مهد رو چه کردید؟ یاسمن رفتید؟ منم دنبال مهد خوبم همین حوالی

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.

سلام..بعد از یکسال و سه ماه از تاپیکم که قبلا در مورد مهد یاسمن اینجا سوال کرده بودم اومدم بگم واقعا این مهد بینطیره..پسرم زبان انگلیسیش خیلیی خوب شده.در صورتیکه قبلش هیچی بلد نبود حتی یک کلمه.اما الان کلی میتونه انگلیسی حرف بزنه اومم با لهجه نیتیو..کلی بهشون خوش میگذره..به شدت همه پرسنل و مدیر مهد خوش اخلاق و خوش برخوردن..خانم شیبانی واقعا ماهه..بینهایت مهربون و دوست داشتنی.همشون عالین..فقط شهریش گرونه که به این همه خوبیشون می ارزه..فقط سختی الانشون بخاطر ماسک زدن هست ولی خب اونم برای سلامتی خود بچه هاست.چون تو مهد بخاطر کرونا بچه ها ماسک بزنن

خدای مهربونم دوستت دارم
سلام عزیزم.شما بچتون چند سالشه؟هنوزم مهد یاسمن میره؟شهریه چقدره؟

سلام عزیزم بله من پسرم الان پیش دبستانی اونجاست

شهریش ماهی ۴ میلیون  و هفتصد هست..من خیلی راضیم درسته گرون هست ولی پسرم از هر لحاظ خیلی پیشرفت کرده اونجا...بخصوص اینکه مهد دوزبانست و انگلیسیش خیلی خوب شده

بعدم تو این دوران کرونا خیلی خیلی رعایت میکنن و تمیز هست ..

خدای مهربونم دوستت دارم
سلام..بعد از یکسال و سه ماه از تاپیکم که قبلا در مورد مهد یاسمن اینجا سوال کرده بودم اومدم بگم واقعا ...

سلام عزیزم من میخام ببرم دخترم و میشه راهنماییم کنی ؟

واقعا طبق برنامه به بچه ها برنامه میدن و پیش میبرن غذا خوبه؟

چرا دوربین نداره که بچمو ببینم نمیدونید الان شهریه چقدر شده؟

بچتون مریض زیاد نشد خدایی نکرده؟

میشه شماره بدم باهاتون صحبت کنم

؟

سلام عزیزم بله من پسرم الان پیش دبستانی اونجاست شهریش ماهی ۴ میلیون  و هفتصد هست..من خیلی راضی ...

برای بچه های 2ساله هم همین قیمته؟

سلام عزیزم من میخام ببرم دخترم و میشه راهنماییم کنی ؟ واقعا طبق برنامه به بچه ها برنامه میدن و پیش ...

سلام عزیزم بله من الان بچم یاسمن میره

دوربین که داره همه جای مهد و کلاسهاشون دوربین داره

هر روز مرتب فیلم و عکس از کلاس و بچه ها میگیرن..خیلی تمیز هستن و برنامه غذایی هرماه بهمون میدن طبق همون عذا و اسنک و صبحانه میدن

من کلا راضیم از یاسمن و پرسنلش...فقط شهریش خیلی گرونه که البته مثل مهد تیام و قصه من و همبازی و .... مهد های هم رنج خودش هست..ولی تمیزن خیلییی.

عزیزم برای شماره بیا خصوصی  

خدای مهربونم دوستت دارم
سلام عزیزم بله من الان بچم یاسمن میره دوربین که داره همه جای مهد و کلاسهاشون دوربین داره هر روز مر ...

درخواست دوستی دادم عزیزم