2777
2789
عنوان

مهد کودک یاسمن سئول ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6378 بازدید | 40 پست
سلام عزیزم بله حتما

نمیتونید فکر کنید چقدر خوشحالم که پیغام منو جواب دادین. اول از همه بابت وقتی که میذارید خیلی ازتون ممنونم.

من تماس گرفتم گفتن باید تا اردیبهشت صبر کنم که جلسه معارفه برگزار بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین سوالم راجع به بازی محور بودن مهدکودکه. تا چه حد اموزشاشون غیر مستقیمه؟ راجع به اینکه دو زبانه است، آموزش موسیقی دارن، تا چه حد اجباره؟ یعنی تو فرآیند یادگیری بچه اذیت میشه؟؟؟

نمیتونید فکر کنید چقدر خوشحالم که پیغام منو جواب دادین. اول از همه بابت وقتی که میذارید خیلی ازتون م ...

خواهش میکنم عزیزم .چشم الان به سوالاتون جواب میدم

آموزش که کلا غیرمستقیم و شاد هست ..دوتا مربی برای هرکلاس ۱۵ یا ۱۶ نفره هست

موسیقی جزو کلاسای فوق العاده هست بخواید جداگانه باید ثبت نام کنید بعد از ساعت ۳ ..مهد از ساعت ۸ تا ۳ هست ولی دیده بودم بعضی کارمندا بچه هاشونو ساعت ۷ و نیم صبح هم میارن ..مادرا معمولا از ۲ و نیم به بعد میان دنبال بچه هاشون ولی کلا تا ساعت  ۳ نگه میدارن ..معمولا بیشتر کلاساشون دوتا مربی انگلیسی هستش و کلا جوری میشه که کم کم بعد از مدتی بچه ها عادت میکنن با دوستاسونم تو مهد انگلیسی صحبت میکنن.اینو من تو تولد دوست پسرم دیدم که خیلی برام جالب بود پسرم تا دوستاشو دید شروع کردن باهم انگلیسی حرف زدن.البته من بچه هام از وقتی رفتن مهد و کمی انگلیسی یادگرفتن کلا کارتون زبان اصلی دیدن دیگه کارتون فارسی هیچ وقت براشون نزاشتم و همینم باعث پیشرفت بیشترشون شد.

پرسنل مهد بسیییییار مهربونن کلا هرکاری میکنن تا بچه خوب جذب بشه و به خانواده ها استرس وارد نشه

من واقعا راضی بودم از انتخاب مهد یاسمن..

البته من بچه هام  از امسال  مدرسه میرن و دیگه یاسمن نمیرن ولی میدونم شهریه امسالش ماهی ۹ میلیون شده🤦‍♀️

خدای مهربونم دوستت دارم
دوم اینکه آیا برنامه دارن؟ مثلا شنبه این کارا رو میکنیم، یکشنبه این کارا و طبق اون انجام میدن؟

برنامه درسی اول سال میدن .ولی اگه بیشتر  شاد بودن مهد براتون مهم هست مهد کندو شادتره ولی نظم یاسمن بیشتره و آموزش محورتر هست بنظرم نسبت به مهد کندو و مهد قصه من ...

ولی شهریه هاشون در یه حده

خدای مهربونم دوستت دارم

سلام

من پسرم رو از اسفند گذاشتم تا خرداد و دیگه نذاشتمش

دلایلش هم میگم

قیمت امسال یعنی سال ۱۰

۴۰۴_۴۰۵تحصیلی ماهی حدود ۳۴ میلیون در سه قسط میگیرن اگر وسط راه نخواهید هم پول رو برنمیگردونن 

غذاهایی که میدادن خیلی جالب نبود هویج پلو و اش رشته و این مدل غذاها که خیلی از بچه ها نمیخورن البته تغدیه میان وعدشون خیلی کم بود و حالب نبود میوه ای نبود آنچنان مثلا ۴ عدد چوب شور همراه با نصف لیوان شیر

برای بچه ۴ساله که کلی انرژی میخواد

دوتا مربی داشتن یکی انگلیسی زبان یکی فارسی زبان مربی فارسی زبان دائم توی کلاس نبود و داشت بچه جدید جذب میکرد تا ۱۸ نفر بشن این معلوم یک ماه یک ماه میره جذب و کلاس مربی اصلی نداره

مربی انگلیسی زبانش افتضاح بود و بچه ها رو دعوا میکرد

توی کلاس پسر من یه دختر ژاپنی بود تخ کل توجهات به این دختر بود و حتی هکس های اینستاشون هم توی کلاس بچه من تنها از این دختر میگرفتن که بگن مهدشون بین المللی

هست

زبانشون سال‌های قبل ۱۲ درس بود امسال ۱۰ درس بود و هیچ کی راضی نبود

روز جشن متوجه شدم که خیلی از مربی ها بچه ها رو دعوا میکردن و مادرها ناراضی بودن

دوبار لباس زیر پسرم کثیف بود اومد خونه تماس گرفتم و گفتن دوربین چک میکنیم

چندبار صورت پسرم چنگی بود که رسیدگی نکردن

و یه بار هم صورتش کبود بود خواستم دوربین چک کنم گفتن تایمش زیاده و اجازه ندادن

بدتر از همه مقابل کلانتری و توی جنگ اونجا زو هم زده بودن

نقطه قوتش تمیزی محیط مهد هست

دیگه خودتون میدونید

سلاممن پسرم رو از اسفند گذاشتم تا خرداد و دیگه نذاشتمشدلایلش هم میگمقیمت امسال یعنی سال ۱۰۴۰۴_۴۰۵تحص ...

من تاپیکم برای سال ۹۸ بود عزیزم.

دوتا بچه هام ۴ سال یاسمن رفتن از دو سالگی تا ۶ سالگی... و الانم که مدرسه ای هستن .خداروشکر خیلی راضی بودم اونوقتا

واقعا الان رو نمیدونم چجوری هست اونجا ولی مدیر خانم شیبانی و آقای سعادت هنوزم همونا هستن..

خدای مهربونم دوستت دارم