2777
2789
عنوان

اسم پسرمو چی بذارم؟

293 بازدید | 37 پست

اصلا نمیتونم اسم انتخاب کنم

ارسلان چطوره؟حس میکنم باکلاسه از مدم نمیوفته

مهرسام دوست دارم میترسم بزرگ شد مسخره کنن بگن مهرسا بعد از یه طرف این اسمارو همه میذارن الان مد شده

کیاراد انتخاب کرده بودم ولی همه اسما تازگیا راد داره حس میکنم خز میشه

نیکان دوست دارم

کیاشا

امیرسام

از اینا خوشم میاد ولی حس میکنم همه این اسمارو میذارن خیلی پر میشه بعد یه مدت بچه هم از اسمش خوشش نمیاد بعدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیمی نیس؟همسرمم دوست داره ولی میگه اسم قدیمیه

ازون اسماس ک هیچوقت قدیمی نمیشه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

خب حتما نیاز نیست اسم جدید بزاری که...ایرانی ها فقط از مد روز اسم میذارن ولی خارجی ها هرکس نسبت به علایقش میذاره مثلا اسمهای کلاسیک و ادبی, اسمهای کشورهای دیگه اگه خانواده به اون کشور علاقه داشته باشن, اسمهای شخصیت های معروف فیلم ها یا خواننده هایی که باهاشون خاطره داشتن, اسمهای فامیلی که دوسش داشتن مثلا پدربزرگ یا عمه, اسمهای فانتزی از فیلم ها یا داستان های مورد علاقه شون 

در کل بگم هرکی یه انتخابی داره ولی اینجا همه میگن این اسمها مده فقط هم همینو بذارم درحالی که اسمهای قشنگ خیلی زیاد داریم

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

سامیار .سانیار .کارن .رادین .رایان

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤