2777
2789
عنوان

هی شانس ... من اَخ جاریم به به 😔

1484 بازدید | 48 پست

اول از همه سلام   ....

مدتیه نبودم به خاطر فوت خواهرم

دقیقا چند وقت پیش روز خاکسپاری خواهرم  بعدش تالار برای ناهار  بودیم.مادر شوهرمم اومده بود  و کنار من و دختر داییم نشسته بود تو تالار.دختر داییم تازه بچه دار  شده  و داشت بامن صحبت میکرد که بچه بیار  و حال و هوات عوض شه   ،سره  مامانت  گرم شه ،مادر شوهرمم یهو برگشت گفت واااای نه  خیلی زوده.اینم بگم من ۳ سال ازدواج کردم  و مادر شوهرمم راضی به ازدواج ما نبوده؛داشتم میگفتم   یهو   من موندم.دختر داییمم آرو گفت وا چه زودی آخه.منم گفتم همیشه همینه    تو این ۳ سال یه بار نگفته انشاالله بچتونو ببینیم و از این جور حرفا.بعد چهلم خواهرم که چند هفته پیش بود رفتیم خونه مادر شوهرم اینا یک دفعه گیر داد به من و همسرم که نوه میخوایم.من هنگ کردم گفتم این که ۴۰ روز پیش میگفت وااای نه.چیشد یهو.جریانو به مامانم گفتم   گفت جاریت حاملس.گفتم اون که یکساله عقد کرده  و ۱۸ سالشه.به اون زود نیست به من که۳ ساله ازدواج کردم و  ۲۲ سالمه زوده؟گفتم فک نکنم حامله باشه.این هفتم که رفتیم خونه مادر شوهرم باز گیر داد که نوه میخوایم.منم باز گفتم یعنی چیشده خدایا.این زن که نمیزاره من نفس بکشم  چه برسه بچه...جاریم بچه دهات خارج از شهر مشهد هست.و یک سال عقدن.برادر شوهرمم رفته اونجا کار پیدا کرده و اونجا میمونن.الان  پروفایل  جاریمو دیدم که بله    حاملس.من نمیگم چرا حاملس.خدا بچشم حفظ کنه

من میگم چرا من اَخ هستم و جاریم به به   .چرا مادر شوهرا اینجوری میکنن .چرا فرق میزارن.من از بچه دار شدن هیچکس ناراحت نمیشم از این ناراحتم که  هیچوقت نزاشت اونجور که میخوام زندگی‌کنم😥😥😥😭ببخشید طولانی شد خواستم یک دفعه تایپ کنم

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

منم  تصمیم دارم به محض رفتن خونشون بگم چرا به من میگفتی دست به کار شو   به خاطر   همین بوده پس

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا تو چرا به حرف اون گوش میدی اخه میزاشتی بچه دارشی گفت چرا شدی میگفتی ببخش نتونستم هماهنگ کنم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

عزیزم جورچین زندگیتو ب دست هیچکس نچین حتی مادرت😐ایشون بگن شما فقط بگو هرچی خدا بخواد همون میشه انشالله فلانی جون هم بارشو راحت زمین بزارع😊

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

از دهات بودنه جاریت مگ مهم بود ک گفتی؟؟

داهاتیا ادم نیستن مگ؟

حتما بخاطره این زبونته ک برای مادرشوهرت اَخی اون به عه😐

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
سوال اولم چرا راضی ب ازدواجت نبود دوست بودین باهم؟

چون شوهرم  خیلی پیگیر بود و میگفت الا و بلا  این   

بارداری شما چه ربطی به جاریتون داره؟

خب مادرشوهرا میگن نوه میخوایم ناراحت میشید میگن نه زوده بازم ناراحت میشید چی بگن اخه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏