2777
2789
عنوان

هی شانس ... من اَخ جاریم به به 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 48 پست
از دهات بودنه جاریت مگ مهم بود ک گفتی؟؟ داهاتیا ادم نیستن مگ؟ حتما بخاطره این زبونته ک برای مادرشو ...

نه من نمیگم دهاتی ها  بدن که ،من میگم   شانس

میگم،تفاوت رفتار

میگم‌آدم  رفتارش یکی‌ باشه.من،توضیح کلی دادم‌تو تایپیک که سوال نشه وگرنه  ماها هم اصالتمون   یا جد در جدمون تو دهات بودن دیگه .

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
شما ساده ای ک واستادی ببینی مادرشوهرت چی میگه😒والا ب اون چ تو حامله بشی یا ن

خخخخ نه من اصلا به بچه فکر‌نمیکنم    من ناراحت رفتارشونم

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به اون حرفی نمیزنه  چون انتخاب خودشم‌بوده  من چون انتخاب پسرش‌ بودم با من لجِ  ...

منم انتخابه شوهرم بودم منو نمیخواستن خیلی دیر هم برام عروسی گرفتن که شاید پشیمون شیم 

ولی قسمت بود که باهم ازدواج کنیم

خیلی بیمحلی دیدم

خیلی حرف شنیدم 

خیلی تفاوت دیدم 

ولی باز سکوت کردم

خیلی وقتا با شوهرم درددل میکنم میگه میرم به مامانم میگم بهتر رفتار کنه میگم ولش کن اونو ناراحت نکن اگه من ناراحت بشم فوقش دوروز با خودم کلنجار میرم ولی اون ناراحت بشه میخواد یه ماه هم با من و هم با تو بد بشه بیخیال بزار بگه من عادت کردم

سخت بود بهای از دست دادنه روزای خوبه جوونی و زندگیم تا عادت کنم 

ولی بازم با هزار مکافات عادت کردم

حتی الان خوشحالم ازینکه فرق میزاره و از من توقعی نداره و همش از اون توقع داره

خوشحالم تو خیلی از چیزاشون شریک نیستم

میدونم در اینده توام مثل من خواهی شد و برات این رفتارا مسخره و خنده دار میاد و مسخ میشی

ولی از خدا میخوام مثل من روزای زندگیت صرف بدست اوردنه دله بقیه نشه و زوده زود برات عادی بشه و ارامش بیاد به قلبت

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
منم انتخابه شوهرم بودم منو نمیخواستن خیلی دیر هم برام عروسی گرفتن که شاید پشیمون شیم  ولی قسمت ...

عزیزدلم   ممنونم  ازت   چشم