2777
2789
اره همون..من كه نه مادرم نه مادرشوهرم....ولي وقتي خوبي كني مگ بد ميبيني؟؟؟؟☹️ اگ بخاطر اينم باشه بل ...

عزیزم متاسفانه شما دیدگاهت کاملا علطع....

یعنی چی دخالت داریم تا دخالت...

اگه نمیتونین واقعا پسرتونو زن ندید و یه دخترو بدبخ نکنید

بله من هربار خوبی کردم بدی دیدم.....

واقعا به خدا من خودم خیلی سختی کشیدم  مادر شوهرم خیلی بی فرهنگه  بچه هاش خوبن  اگه او ...

نظرات  بعضیارو ادم میخونه شاخ درمیاره....

کاملا باهات موافقم....ارزوم بود بتونم راحت کنارشون حرف بزنم نفس بکشم....ولی از سوراخ دیوار حرف در میارن و بی ربط و باربط دخالت میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفانه شما دیدگاهت کاملا علطع.... یعنی چی دخالت داریم تا دخالت... اگه نمیتونین واقعا پسرتو ...

نميدونم شايد ادماي دور من با ادماي دور شما فرق دارن...ولي تا بد نباشيم بد نميبينم مادرشوهرام ي دخترايي مث ما بودن ديگه

مادرشوهرم هرچقدم بد باشه كسيه كه عشق منو بزرگ كرده كسيه ك همسرم اونو دوست داره پس منم بايد دوستش داشته باشم ن ب چشم گرگ نگاش كنم....موفق باشي عزيزم طرز فكر من كاملا درسته 

نميدونم شايد ادماي دور من با ادماي دور شما فرق دارن...ولي تا بد نباشيم بد نميبينم مادرشوهرام ي دخترا ...

دقیقا ادمای اطرافت خوشبختانه خوبن بنابراین نظر من برات غیر قابل هضمه....

ایشالله خوشیات بادوام باشه عزیزم...

❤❤❤

نظرات  بعضیارو ادم میخونه شاخ درمیاره.... کاملا باهات موافقم....ارزوم بود بتونم راحت کنارشون ح ...

من ۲۲ ساله عروسشونم به خدا هنوز  دخالتاشون ومزاحمتاشون تمومی نداره

پس بچه هاتون بزرگ هستن...بچه هاتون دخترن؟؟؟من فکر کردم این حرف از یک دختر 22 ساله نشئت میگیره نه یک ...

آره بچه هام  بزرگه حالا میبینی مادر شوهر من چه دونه داغی هست