2777
2789

من مادرشوهرم بد نیست،پناه به خدا میبرم از شر پدرشوهرم،با تمام طایفه خودش و زنش قطع رابطه کرده ،۶۵ سالشه عید که میشه یه نفرم نمیره ببینتش فقط بچه هاش ،یدونه من بودم خارج از گود که منم فراری داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ۱۰ در صد رو گذاشتم ولی بعضی هام اخلاقشون رو کارهای خانواده شوهر بد میشه 

عزیزم اون ده درصد رو جابجا کن من ک تو این سایت فقط این حجم از بدی از مادرشوهرو میبینم پس مطمئنم عروسا بدن نمونه دختری ک میگ شوهرم باید فقط مال من باشه از نظر اخلاقی نرمال نیست

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
این نظری ک میگن بدی نکن تا بدی نبینی..... یعنی هر خفتیو تحمل کن مبادا بعدا یه عروس بد گیرت بیاد😅😅 ...

واقعا به خدا من خودم خیلی سختی کشیدم  مادر شوهرم خیلی بی فرهنگه  بچه هاش خوبن  اگه اون نباشه بهترین زندگی رو داریم

مسئله اینه ک چون برای پسرشون زحمت کشیدن خودشون محق این میدونن ک تو زندگیا دخالت کنن....

اره همون..من كه نه مادرم نه مادرشوهرم....ولي وقتي خوبي كني مگ بد ميبيني؟؟؟؟☹️

اگ بخاطر اينم باشه بله حق دارن من وقتي٢٠سال واسه پسرم جون كندم حق دارم تااخر عمرم تو زندگيش دخالت داشنه باشم ..بعدشم اصلا دخالت داريم تا دخالت.ايا مادري مياد جوري دخالت كنه ك زندگي بچش خراب بشه😕