2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 33 پست
خیلی برات این رفتاراش مهم نباشه، از هرکس قدر شعورش انتظار داشته باش، حتمی عقلش هنوز کامل نشده که انق ...

اون که آره آخه19سالشه من از این ناراحتم چرا به منی که ده سال ازش بزرگترم باید انقد بی احترامی کنه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاکش کن بی محلی بزرگترین درده کلا ندیده بگیرشون منم خواهر شوهرام مشکل دارم عید امسالم وه بعد از دو سال اتفاقی خونه یکی از اقوام دیدمشون اصلا تحویل نکرفتم پا شدم زدم بیرون تازه جاریامم باهاشون بودن به جای اینکه من حرص بخورم بذار اونا بخورن 

منم دقيقا همين شرايط رو داشتم، بزرگه كه هميشه باهام قهر بود و كوچيكه از بزرگه حساب ميبرد و يا بهم كم محلي ميكرد يا يه متلكي يا طعنه اي ميزد تا از بزرگه تشويقي بگيره، منم راه خودشون رو رفتم و اصلا آدم حسابشون نميكردم بحز سلام و عليك باهاشون حرف نميزدم، دو هفته اي يكبار بخاطر پدرشوهرم و مادرشوهرم ميرفتم، اگه خواهرشوهرام سوال هم ميپرسيدن خيلي سرسري جوابشون رو ميدادم و كم محلي ميكردم تا حساب كار دستشون اومد يكسالي خوب بودن تا اينكه دو ماه پيش رفتم خونشون دوباره همين كار رو كردن و تا الان ديگه نرفتم خونشون البته پدر و مادرشوهرم هم تو اين نرفتنم بي تقصير نيستن از دستشون دلم پره و كلا رابطه م رو خيلي كم كردم

خدايا شكرت🙏🏻
اون که آره آخه19سالشه من از این ناراحتم چرا به منی که ده سال ازش بزرگترم باید انقد بی احترامی کنه

از هرکس قدر شعورش توقع داشته باش، میخواد ۱۹ سالش باشه یا ۹۰ سالش، بابا نداره دنبال چی میگردی توش (منظورم شعوره)

به همسرت که میگی و اونم منتقل میکنه بهشون و میفهمن ناراحت شدی ازشون ، این میشه نقطه ضعف که بیشتر از اون راه اذیتت کنن

آره مادرشوهرم بیچاره دائم فقط داره حل وفصل میکنه

تو هم همون اونو داشته باش خودت قاطی این بچه بازیا نکن باهاش بگو بخند براش هدیه بگیر یه مدتم کلا ازشون پیش همسرت اصلا حرف نزن اگه شوهرتم  حرفی زد بگو من زندگیم جداس در هفته میریم مهمانیم اون شاید اصلا اخلاقش اونجوری من تو فکرش نمیرم عزیزم بذار راحت باشه عادی رفتار کن کاری بکارش نداشته باش خودشم بعدا ازدواج میکنه خدا جوابشو میده

از هرکس قدر شعورش توقع داشته باش، میخواد ۱۹ سالش باشه یا ۹۰ سالش، بابا نداره دنبال چی میگردی توش (من ...

دآخه بدبختی اینه من عادت دارم همه چیو براشوهرم تعریف کنم خودمم میدونم کاربدیه ولی نمیدونم چطوری ترکش کنم

میگن از هر دستی بدی از همون دست میگیری این خانوم ۱۹ساله یه وقتی یجایی تو زندگی جوری ادب میشه که تو خودت متوجه میشی نتیجه چ کارایی 

رابط خودتو همسرتم خراب نکن بخاطر این حرفا همیشه بگو خدایا ظلم هرکسیو به خودش برگردون

شماره تلگرامتو عوض کن،شماره هاشونم پاک کن،قطع رابطه کن خلاص

من بااین شماره باهمه دوستا وهمکارام رابطه دارم عوضش کنم مشکلی پیش نمیاد,منظورم تو واتساپ وتلگرامه

من بااین شماره باهمه دوستا وهمکارام رابطه دارم عوضش کنم مشکلی پیش نمیاد,منظورم تو واتساپ وتلگرامه

شماره جدیدتو بده بهشون،من که اینکارو کردم،شمارمو عوض کردم،به همه شماره جدیدمو دادم،با خانواده شوهرمم کات کردم.الان راحت راحتم.

دآخه بدبختی اینه من عادت دارم همه چیو براشوهرم تعریف کنم خودمم میدونم کاربدیه ولی نمیدونم چطوری ترکش ...

شوهرتم دیدی مغزشو اونا گرفتن کار توهم همزمان شروع کردی تعریف کردن بعد پیش خودش گفت از کجا معلوم شاید این بخواد رابطه منو خواهرم خراب بشه پس بده اینه اینم بره سمت اونا !!!!تجربه ثابت کرده مردها در لحظه تصمیم میگیرن و اعتمادی بهشون نیست

گلم حیف شماست که با آدم های حقیر ذهن و جسمت را خراب کنی ...پیامبر هم از شر مردمان بد به خدا پناه برد ...

ممنون باشه حتما