2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 33 پست
دآخه بدبختی اینه من عادت دارم همه چیو براشوهرم تعریف کنم خودمم میدونم کاربدیه ولی نمیدونم چطوری ترکش ...

کار خیلی بدی میکنی، بقول مادربزرگم تا چیزی از شوهر نخواستی برات بخره باهاش حرف نزن، خیلی که براش تعزیف کنی بقول معروف چشم و گوشش واز میشه، اونوقت که تو از رفتار خواهرش میگیو اونو حساس میکنی حتی به رفتار خواهر خودت، برات بعد مشکل ایجاد میشه

[QUOTE=103587411]کار خیلی بدی میکنی، بقول مادربزرگم تا چیزی از شوهر نخواستی برات بخره باهاش حرف نزن، خیلی که براش تعز ...[/Qباشه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره جدیدتو بده بهشون،من که اینکارو کردم،شمارمو عوض کردم،به همه شماره جدیدمو دادم،با خانواده شوهرمم ...

آها ممنون

میخاستم برم رودر رو باهاش حرف بزنم بگم تو مشکلت با من ومامانمووخواهرم چیه؟ به نظرتون برم یانه؟یا همون کم محلیپبیشتر جواب میده؟