2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

837 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من خسته شدم ازبس با خواهرشوهرام مشکل دارم خپععرشوهر بزرگه رو که بیخیال باهاش قهرم کلا کوچیکه هم دائم از بزرگه تاثیر میگیره ما هفته ای دوهفته ای یکبار میریم خونه مادرشوهرم ولی هواهرش به مامحل نمیده میره یه گوشه میشینه حتی با ما شام نمیخوره اما وقتی جاری کوچیکم میاد کلی تحویلش میگیرن!هروقت شوهرم میره خونشون یه چی پشت سر من به شوهرم میگن ناراحتش میکننددائم پروفایل وبیو تلگرامش چیزایی میگذاره که حتی بقیه میان میگن اینارو براتو نوشته؟چرا؟مشکلی دارید؟؟دیگه نمیدونم چیکار کنم؟میخام یه جوری این مشاجره ها تموم شه هروقتم بهشون گفتم چرا میگن دوست داریم

نمونش اینه که رو تلگرامش گذاشته "درسته که توی کیسه زباله جات نمیشه ولی خیلی آشغالی"

شوهرم ازش پرسیده بود گفته بود زنتو خواهرزنت به من بی محلی کردن درصورتی که هیچوقت اینجوری نیست

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

تودو خدا بگید چیکارکنم؟به نظرم کار بد خودم اینه که برای شوهرم همه کاراشونو تعریف میکنم شوهرمم میره باهاشون بحث میکنه اونام بیشتر لج میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی برات این رفتاراش مهم نباشه، از هرکس قدر شعورش انتظار داشته باش، حتمی عقلش هنوز کامل نشده که انقدر رفتارای بچگونه داره، اگه پیگیر کاراش و رفتاراش باشی بهش جسارت توهین بیشتر رو میدی، عزت نفستو پایین نیار و هم سطح اون نکن خودتو

وا خب اون که بیشعوره حرفق توش نیست😐 اما اون جمله که نوشتی رو مجبور نیستی ب خودت بزاریش🤔  هرک ...

آخه روز قبلش رفتیم بیرون شهر سر یه مسئله ای ازهم ناراحت شدیم همونشب اینو باچارتا بدترش گذاشته بود کسایی که اونروز باهامون بودن گفتن براتو گذاشته

آخه روز قبلش رفتیم بیرون شهر سر یه مسئله ای ازهم ناراحت شدیم همونشب اینو باچارتا بدترش گذاشته بود کس ...

والله چی بگم...کلا بزن بلاکش کن شمارشم پاک کن ک هیچ چیزش نبینی.به شوهرتم بگو جلو خواهرتو بگیر وگرنه منم مجبور میشم مثل خودش رفتار کنم😠

عقده ایی عزیزم آدم عقده ایی هم تا عقده خالی نکنه ول نمیکنه تو هم مثر خودش رفتار کن تا حداقل اعصابو خ ...

آخه مث خودشون رفتارکنم هی کشش میدن اعصاب خودمو شوهرمو خورد میکنن