هر قسمت از مرغ ک دوست داری رون سینه رو با پیاز و نمک و فلفل و زرد چوبه بزار بپزه بعد پختش ریش ریش کن بزار کنار..
برای دونفر یک و نیم لیوان برنج کافیه که یه زرده تخم مرغ میخاد برای سه لیوان برنج دو زرده تخم مرغ ک پنچ نفرو جواب میده..
زرده تخم مرغ رو با دو قاشق زعفران توی یه ظرف حسابی هم بزن ک بو زخم تخم مرغ گرفته شه بعد نصف استکان کمتر گلاب اضافه کن و هم بزن.. بهش نمک و فلفل و یه خورده زرد چوبه هم اضافه کن هم بزن بزار کنار..
حالا برنج رو باید آبکش کنی یکم زنده تر برش دار یکم ها...
حالا برنج ک خنک شده با نصف کره آب شده به تخم مرع هات اضافه کن و نصف استکان کمتر زعفرونم باز بزن خوب هم بزن..بعدم مرغ هارو اضافه کن.. حالا یه قابلمه نچسب با روغن حسابی چرب کن دیواره هاشم چرب کن بزار گرم شه بعد مواد رو اضافه کن حسابی با پشت قاشق و یا کفگیر یا دست له کن فشار بده تا اخر مواد همین کارو ادامه بده حالا ۴ قاشق از آب مرغت هم بریز رو برنجت در قابلمه رو بزار ۴۰ دقیقه روی شعله ملایم...من همیشه اینطور درست میکنم..وقتی اماده شد سینکت رو پر آب سرد کن ده ثانیه قابلمه داغ رو بزار داخلش بعدم روی یه دیس برگرددن بازرشک خلال پسته یا هرچیزی ک مد نظرته تزیین کن عالز میشه