2777
2789
عنوان

قهر باشوهر

311 بازدید | 12 پست

با شوهرم بحثمون شد. . . شوهر من جوریه که اگه قهر باشیم من برم منت کشی خیلی ادا اطوار میادو خودشو بالامیگیره آشتی نمیکنه.. .. الان قهریم اون هم مقصر بوده سه روزه اون میره میزاره تو یخچال موادی ک میخره منم میپزم سهممو میخورم سهمشو میزارم جایی بخام برم تو پیامک مینویسم بهش کلا قهر ناجوریم  پریودم هستم داغونم چیکارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دانم چرا آدمها با یکدیگر حرف نمی‌زنند؟ چرا هنگام ناراحتی سکوت یا قهر می‌کنند؟!

باور کنید تمام سوتفاهم‌ها، از همین حرف نزدن‌ها شروع می‌شود!

به یکدیگر اجازه‌ی حرف زدن بدهیم. بگذاریم مشکلمان را کلمه‌ها حل کنند!

باور کنید هیچ چیز به اندازه‌ی حرف زدن روی قلب و احساس و فکر ما تاثیر ندارد!

کلمه‌ها قدرتی دارند که می‌توانند کوه‌های درون فکر ما را جا به جا کنند و دیوارهای بین ما را از بین ببرند...!

به یکدیگر اجازه حرف زدن بدهید؛ در این روزگار، افسردگی و سکوت فقط ما را از یکدیگر دور می‌کند

هيچي ازاين فرصت وآرامش استفاده كن شباكتاب بخون فيلم ببين   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

ول کن بابا مگه بچه اید که قهر می کنید برو برای اشتی اونم الان مثل خودت ناراحته اصلا نزار بینتون فاصله بیفته چون این فاصله ها برای زندگی زناشویی سمه ،این جور قهرها باعث میشند ح مت ها از بین برند وقتی خودت پیش قدم بشی خودش بهت میگه پشیمونه .

پ تموم بشه آشتی میکنید

همون😂😂😂😂

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

بشینین مثل دوتا ادم بالغ حرف بزنین ‌...چرا قهر اخه؟.کلا سعی کن این روال پیش بگیری که بعد عصبانیت و دعوا...حرف بزنین..راه حل پیداکنین و اون مشکل حل شده کنار بزارین نه اینکه روان خودتون صلوات بدین

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

من شوهرم زیاداهل قهروادابود .وکشش میدادحسابی یه موضوع رو حالا من اصلا تواین فازهانیستم یه مدت اومدم بعدبحث و...عادی برخوردمیکردم مثلا اون میرفت غذاشومیخورد اما من عادی سفره پهن میکردم میگفتم بفرماغذاو...یا مثلا میگفتم برو اشغالهارو بزارو...ببین خییییلی عادی برخوردمیکردم شرمنده میشد ازکارش وواقعا جواب گرفتم بعدیه مدت ازاون موصوع مثلا یه روزدوروزمینشستم بهش درباره اون موصوع میگفتم و‌...خلاصه این عادت زشت قهروترک کرده

شوهر قهرو سخته، اگه شگا اول قهر کردی خودت برو آشتی. 

اگه اون اول قهر کرده، بستگی به طرفت داره تاحالا باید بدونی تا کجا دوام میاره بعضی مردا زود خسته میشند بعضیا تاقیامتم ادامه میدند.

اگه دیدی داره طولانی میشه نزار ادامه پیدا کنه چون اعصاب خودت خورد میشه مردا از غار تنهاییشون لذت میبرند زنا نیاز به حرف زدن دارند.

وظایف زندگی روزانتو انجام بده، به خودت برس، کز نکن یه گوشه گریه کنی، سعی کن قوی وحکم باشی شروع کن باهاش حرفای معمولی اما با سردی، مثلا سلام کن میاد خونه به کارات برس اگه کاری داری لازمه صداش کن سعی کن یخو آب کنی جوری که شخصیت خودتم حفظ بشه، اگه دیدی عصبانیت نداره خودتم عصبانیت نداری سعی کن درمورد موضوع باهاش حرف بزنی دلیل ناراحتیتو بگی و انتظاری که داشتی ازش اما خیلی محتاط باش که دوباره دعوا نشه!!! یعنی خیلی با لطافت بگو قبل از انتقادتم یه نکته مثبت طرفو بیار، مثلا بگو تو خیلی منو تا حالا احترام کردی ولی اون روز من دوست داشتم... سعی کن وقتی یختون باز شد وخواستی حرف بزنی از کار طرف انتقاد کنی کنی نه شخصیتش، مثلا نگی من خیلی بدم اومد ازت اون موقع که... مثلا بگی من از غیرت بیجا خیلی خوشم نمیاد...