2777
2789

از فضای مجازی دور بشید اینو جدی میگم 

توی فضای مجازی هیچ چیز واقعی نیست هیچ چیز!

حتی آدما 

به مرور زمان آدم داغون میشه ،همین اکسپلور رو ببینید من یه مقاله خوندم راجبش خلاصه این میشد 

می‌گفت اینکه ما تو اکسپلور میکردم و هر ویدیو یه محتوای جدید داره دلیلش فقد تشویق ما به اسکرول کردن بیشتره تا تایم بیشتری رو در اینستا بزاریم و این فعالیت مغز مختل می‌کنه و بی تمرکزی شدید میاره:)) 

اخبار هم ذهن رو بیشتر درگیر می‌کنه 

پس چند روز گوشی رو خاموش کنید بزارید کنار ،از آدما دور بمانید از اخبار دور بمونبد از فضای مجازی دور بمونبد 

و این چند روز کار هایی که دوست دارید رو انجام بدید هرکاری که دوست دارید ،کتاب بخونید،ورزش کنید ،غذا درست کنید ،کاردستی درست کنید ،موزیک مورد علاقتون رو گوش بدید 

و بعد چند روز خودتون متوجه میشوید که چقدر حالتون بهتره و سر حال تردید:))🎀 

من تجربه شخصیمو گفتم تا شما استفاده کنید امیدوارم مفید باشه بچه ها🫂❤️

🫠✨

دقیقا موافقم

و آفرین به شما و ممنون بابت اطلاعات مفید♥️✨

منم اگه فضای مجازی نبود قطعا تا الان به تک تک چیزایی که منتظرشونم زودتر رسیده بودم 

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدبختی اینجاس ادمای تو واقعیت از آدمای مجازی بدترندنیای واقعیت مون انقد مزخرف شده ک برای فرار از واق ...

با دور شدن از مجازی قرار نیست به آدمای دیگه بچسبیم 

هدف فقد بهتر کردن حال خودمونه 

🫠✨

با دور شدن از مجازی قرار نیست به آدمای دیگه بچسبیم هدف فقد بهتر کردن حال خودمونه

خب گوشی نباشه با ادمیم در ارتباط نباشی پس چیکار کنی کل روز‍؟ اشپزی و موزیک و اینایی ک گفتی تعش دو سه ساعت اون بیست و یک ساعت دیگه رو ادم چیکار کنه

عاشقم❤️

کاملا درست میفرماییدولی من بشخصه معتاد شدم بهش نمیتونم بذارمش کنار

اگر بخواید از چیزی دور بشید و کنار بزارید صددرصد باید جایگزین پیدا کنید در غیر این صورت بله کاملا غیر ممکنه 

یکی از بچه های فامیل ما بشدتتت معتاد گوشی بود پدرش براش گربه خرید و جایگزین کرد الان سمت گوشی هم نمیره 

درصورتی که اگر فقد با حرف بهش میگفت گوشیو بزار کنار معلوم بود نتیجه نمیگیره!

🫠✨