2777
2789
عنوان

یعنی کولرو سوزندم؟😥

548 بازدید | 41 پست

کولر گازی از این اسپیلتا...

طبقه ی بالامون کولرو روشن گذاشته بودم ...خیلییییی از چراغا هم روشن بودن.‌‌. فرداش رفتم دیدم  کولر  همه  قسمتاش خاموشه....دریچشم بازه همچنان....فیوزم پریده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال همین موقع ها بود برای ما هم سوخت همینطوری فی‌وز پرید و ...

سوخت چه سوختنی ! 

آتیش گرفت روشنش کردم 

اتش نشانی اومد و .....

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

خیلی احتیاط کن 

به نمایندگی زنگ بزن یا  برق کاری کسی بیاد چک کنه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️