2777
2789
عنوان

هدف نی نی سایت؟؟

112 بازدید | 13 پست

به خدا نی نی سایت برای اینه که یه سری مسائل مربوط به زنان بارداری بیماری ها و مطرح بشه و از تجربیات هم استفاده کنیم...اما تازگی میبینم هر کی در مورد مشکل و بیماریش مینویسه یا مسخره میشه یا فحش میخوره یا میگن برو دکتر... خب دو مورد اول که واقعا جای تاسفه... مورد دکترم خب همه میدونن که باید برن دکتر ولی میخوان اینجا از تجربیات هم استفاده کنن یا اصلا تو شرایطی نیستن که خیلی زود به دکتر دسترسی داشته باشن... یهو یه نگرانی دارن میخوان نظر بقیه رو بدونن...کاش آدما رو تو این شرایط بیشتر درک کنیم...

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایت هدفش پول دراوردنه اگه غیر این فکر می کنید اشتباه فکر میکنید، حضور کاربرا اینجا تاپیکا و کامنتا همشون شبیه به دکور و وسایل شهر بازیه جذابه که زیر هرکدوم پدالایی نصب شده ک با حضور زیاد کاربرا بالا و پایین پریدنشون باعث تولید برق میشن برا صاحبان سایت :)))

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
آخه عزیزم خیلیا میان در مورد رابطشون هم راهنمایی میخوان 

چه اشکالی داره؟ ما مردمی هستیم که تو این موارد حتی با دکتر هم شرم و حیا داریم که حرف بزنیم. ولی خوبی دنیای مجازی اینه که راحت میتونیم سوالامونو بپرسیم. البته در حد رعایت الفاظ.

نی نی سایت هدفش پول دراوردنه اگه غیر این فکر می کنید اشتباه فکر میکنید، حضور کاربرا اینجا تاپیکا و ک ...

اون که مدریت سایت هدفش چیه رو نمیدونم... منظورم اینه اگه قرار بود سایت طنز و سرگرمی و... باشه اسم دیگه ای روش میذاشتن... ولی هدف ایجادش موضوعات زنان و بارداری و زایمان و.... حالا در کنارش موضوعات دیگه هم مینویسن اشکال نداره. ولی اینکه کسی با درد و استرس میاد سوال میپرسه و مورد مسخره یا توهین قرار میگیره وافعا درست نیست.

چه اشکالی داره؟ ما مردمی هستیم که تو این موارد حتی با دکتر هم شرم و حیا داریم که حرف بزنیم. ولی خوبی ...

عزیزم حرفت رو قبول دارم اما بعضیا واقعا اتاق خوابشون هم میارن تو سایت .خب این بده دیگه 

مرسی خداجونم❤
عزیزم حرفت رو قبول دارم اما بعضیا واقعا اتاق خوابشون هم میارن تو سایت .خب این بده دیگه 

اره ولی من منظورم کسایی بود که میان میگن الان فلان دردو دارم یا الان چی کار کنم ... گفتم که مسائل زناشویی هم اگه با رعایت الفاظ باشه هیچ مشکلی نداره.

یا اینکه میان طرفو سرزنش میکنن... بابا خود طرف یه موضوعی رو مطرح کرده میگه میدونم اشتباهه میدونم فلان اخلاقم بده و... به جای راهکار بد و بی راه میگن...

خیلی برام جالبه اینجا کلا برای یه هدف دیگه درست شده ولی خیلیا مثل خوده من برای حرف زدنو سرگرمی میایم ...

اشکالی نداره برای سرگرمی هم باشه... ولی اصل قضیه فراموش شده .