2777
2789
عنوان

بین همسر و پدر یکیو انتخاب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول همسرمو انتخاب میکنم بعد با سیاست شرایط رو اوکی میکنم ک پدرمم داشته باشم 

خوشبحالت که اینقد زرنگی

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

میبینم شوهرم بین  مادرش و من کدومو انتخاب میکنه؟ منم همونطور

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

ببين مثلا من بابام پيش شوهرم داد و بيداد كرد اون بيچاره ان هيچي نگفت با شوهرم دعواش نشده بودا با دايم بحث كرد اومد انگار شوهر من ادم نيست شروع كرد به داد و بيداد منم الان دو هفتس قهرم نميرم اونجا مامانم اينارو ميارم پيشم

بستگی ب شوهر و پدرت داره شاید هردو خوب باشن پس هردو انتخابتن!

ولی قدیمیا میگن اگر خدا نکرده مادر پدرت فوت شدن روتو میکنی سمت همسرت ولی اگر خدایی نکرده همسرت چیزیش بشه باید روتو بکنی سمت دیوار چون کسی رو نداری حتی 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
بستگی ب شوهر و پدرت داره شاید هردو خوب باشن پس هردو انتخابتن! ولی قدیمیا میگن اگر خدا نکرده مادر پد ...

دقیقا آدم بعد ازدواج انگار غریبه میشه حتی با پدرو مادرش راحت نیست 

خدایا شکرت 🙃