2777
2789
عنوان

بین همسر و پدر یکیو انتخاب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه سادیسم دارم خودمو تو این معرکه بندازم 

پدرمو خیلی بیشتر از همسرم دوست دارم ولی حتی یه روز هم نمیتونم باهاش زندگی کنم . آرامش زندگیم تو زندگی با همسرمه 

جفتشون عزیزن

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
آرررررره😂😂خودمم همینکارو میکنم

خب کاره خوبی نیست😁 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

من همسرم. پدرم با من دعوای بدی کرد بخاطر فرق گذاشتن بین من و خواهرم. خیلی دلم گرفته خیلی. من زمانی که مجرد بودم بهم گیر میداد با کسی دوست نشم. حتی یه خواستگار داشتم سربازی نرفته بود نذاشت بیاد برام. حالا که نوبت خواهرم میگه زمونه عوض شده. منطق ها عوض شده. چطور تویی که انقدر برای من ایراد میگرفتی. چی شد؟ من اصلا اصلا از این عملکردش خوشم نیومد. بخاطر فرق گذاشتن. و کلی دعوایی که با من کرد. بخاطر همین دیگه خونه اش هم نمیرم

مردای ایرانی ۹۰ درصدشون مامان باباشون رو از زنشون بیشتر دوست دارن اون وقت ما چرا اول باید اونا رو دوست داشته باشیم ؟

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

ولی مردا عمرا بین زنا و مادرشون زنشونو انتخاب نمیکنن هرچقدم مادرشون بد باشن مخالفتم نکنین همین

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن