2777
2789
عنوان

بعد کات کردن با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20560 بازدید | 202 پست
بچه ها الان شما کلا فراموش کردید دیگه؟؟مثلا دلتنگ نمیشید بعضی موقع ها من هروقت یه اهنگ غمگین گوش می ...

گاهی یاد بی معرفتیش میوفتم ولی درکل خوشحالم که تموم شد

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم خدارو شکر دعا کن واسه ماهم همین طور باشه من الان به این نتیجه رسیدم دوست پسر رل اینا همش ...

آره عزیزم به خودت وآینده ات فکر کن از این آدمای عوضی زیادن 

به قول خودت اگه پسری، دختری رو واسه ازدواج بخواد،  بعد از چند ماه که از دوستیشون گذشت با خانواده اش مياد خواستگاری

یکی از دوستای من هشت نه سال پیش با یه پسری توی فیس بوک آشنا شد فقط دو ماه با هم دوست بودن بعدش پسره با خانواده اش اومدن خواستگاری دوستم 

خداروشکر زندگیشون هم خوبه

جدا شدن از کسی که عاشقشی گاهی عین مرگ میمونه،۶سال با همکلاسیم بودم شرایطمون برا ازدواج مناسب نبود آخه، وقتی اوضاع داشت درست میشد یک باره کات کردم، نمیدونم چم شده بود، هم فکر میکردم خونواده ام باز راضی نمیشن هم نمیخواستم ازدواج کنم و احساس میکردم اسیر میشم، خط عوض کردم جواب ندادم... هر بار برای خودمم مثل مردن و زنده شدن بود، هر شب خوابشو میدیدم تو خواب گریه میکردم ازش معذرت میخواستم ...یک سالی طول کشید حدودا، داغون بودم، ولی انگار اون مدت جدایی نیاز بود، بار آخری که شمارمو پیدا کرد به یه آرامش نسبی رسیده بودم، صحبت کرد باهام باز راضیم کرد به ادامه، ۲ سال دیگه باهم موندیم و الان عقد کردیم، چند شب پیش نامه های اون زمانمونو که حتی تو جدایی دلم نیومده بود بندازم دور خوندیم ، خودم چند سال بود نخونده بودمشون ، خاطرات برام زنده شد کلی گریه کردیم و خندیدم، خیلی خداروشکر میکنم که با این همه خاطرات مسیر زندگیمون از هم جدا نشد وگرنه مثل مرگ تدریجی میموند

بشه بفروشم جلوروم نباشه فقط 

اره میشه احتمالا... بفروشش پولش بیاد دستت مثل من 😂😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه ها الان شما کلا فراموش کردید دیگه؟؟مثلا دلتنگ نمیشید بعضی موقع ها من هروقت یه اهنگ غمگین گوش می ...

یه بار یه آهنگ گوش دادم که تو اوایل آشناییمون با هم گوش کرده بودیم اینقدر گریه کردم که نفسم بالا نمیومد 

من چون الان شخص دیگ ای رو دوس دارم اصلا دلتنگش نمیشم... خاطره بدی از خودش ب جا گذاشت... دلتنگ چیش باید بشم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره منم از نظر عقلی میدونم کاملا اشتباهه اگه بیشتر طول میکشید بیشتر وابسته میشدم

ولی خب ازنظر حسی هنوزم بهش یکم حس دارم دلتنگش میشم البته نمیخوامم دیگه باهاش باشم😐خوب میشد کلا یادم میرفت ای کاش میشد

بعدش این دختره می بینم اینطور میکنن براش اذیت میشم😐😐حسودیم میشه نمیدونم بدم میاد انگار من هنوز مالکشم 

منم تصمیم دارم سنتی ازدواج کنم حوصله این دوستی های بیخود و الکی رو ندارم

موقع ازدواج چشمان خود را باز کنید و پس از ازدواج آنرا ببندید

یعنی موقع ازدواج یه تصمیم درست و  عاقلانه داشته باش

اره منم از نظر عقلی میدونم کاملا اشتباهه اگه بیشتر طول میکشید بیشتر وابسته میشدم ولی خب ازن ...

اگه کس دیگ رو بخوای دیگ از این طرز فکرا خلاص میشی

یه بار یه آهنگ گوش دادم که تو اوایل آشناییمون با هم گوش کرده بودیم اینقدر گریه کردم که نفسم بالا نمی ...

بنظر من ب دلیل جدایی ربط داره... اگه طرف بدی کنه مثلا خیانت کنه دیگ ب هیچ وجه  براش اشک نمیریزم ولی اگه خونواده ها جدا کنن یا مجبور باشیم از هم بگذریم چرااا میمیرم اونوقت

بنظر من ب دلیل جدایی ربط داره... اگه طرف بدی کنه مثلا خیانت کنه دیگ ب هیچ وجه  براش اشک نمیریزم ...

من حتی نمیدونم چرا ازش جدا شدم ، فقط میدونم بشدت اون دوران تحت فشار بودم و اصلا نمیدونستم چکار میکنم ، خودم داشتم میمردما ولی کات کرده بودم