2777
2789
عنوان

بعد کات کردن با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20572 بازدید | 202 پست
دمت گرررم من میگم نمیخوامش و دوسش ندارم ولی این کار رو هم نمیتونم کنم نمیدونم چمه😐

اخه میدونی عروسک اینا بود چن تا... ی ساعت بود... ی چراغ خواب... یه دستبند... ی مانتو

عروسک و چراغ خوابو بردم واسه تولد یکی از بچه های فامیل... مانتو رو انداختم دور... دستبندو فروختم... ساعتم شکست... ههه کلا بهینه سازی کردم... 😂😂😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی عروسک اینا بود چن تا... ی ساعت بود... ی چراغ خواب... یه دستبند... ی مانتو عروسک و چراغ خ ...

دمت گرم😂😂😂

من یه دستنبدو یه گشواره باد بزنی گرفته بود برام نمیدونم چیکار کنم😳

😂😂😂خیلی خوبی تو

مرسی لطف داری 😂😂😂 از خوبی خودته

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

دمت گرم😂😂😂 من یه دستنبدو یه گشواره باد بزنی گرفته بود برام نمیدونم چیکار کنم😳

خخخ دستبند طلا بود تبدیلش کردم ب پول 😂😂 واسه تولد بچه ها هم عروسک و چراغ خوابو بردم 😂😂 

من از اینکه دوس پسر سابقم چند سال پیش باهام کات کرد اصلا ناراحت نیستم چون فهمیدم خیلی عوضییییه  ...

وای عزیزم خدارو شکر دعا کن واسه ماهم همین طور باشه

من الان به این نتیجه رسیدم دوست پسر رل اینا همش الکیه بیخوده 

کسی بخوادت میاد خواستگاریت اون ارزش واست قائله ایناهمش هوس زودگذره بااحساس ماهم بازی میکنن:/

ممنون  فکرنکن به دوس پسرت  مطمئن باش اون الان داره بدون تو خوش میگذرونه به اهدافت فکرکن ...

دقیقا اون خوشه که بفکر من نمیوفته.مرسی عزیزم برام دعا کن 

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
وای عزیزم خدارو شکر دعا کن واسه ماهم همین طور باشه من الان به این نتیجه رسیدم دوست پسر رل اینا همش ...

منم تصمیم دارم سنتی ازدواج کنم حوصله این دوستی های بیخود و الکی رو ندارم

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
نقره رو میشه فروخت؟

اره فک کنم از ی نقره فروش باید بری بپرسی

عاشقت شدم لنتی 

خخخخ 😂😂😂 مرسی عشقم 😘😘❤❤