2777
2789
عنوان

بعد کات کردن با دوست پسر

20552 بازدید | 202 پست

پیش اومده که سراغی ازت بگیره حالا به هر نحوی پیام یا..

اگه بوده بگین چند وقت باهم بودین و چند وقت بعدش سراغی گرفته ازتون؟

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۳-۴ سال باهم  بودیم اون کات کرد بعدشم هر چند وقت یه بار الکی یه سراغی می گرفت ازم و عکسای ناجور میخواست واقعا فازشو نفهمیدم یعنی دوران دوستی نمیخواستا از این عکسا،بعدش می خواست تا جایی که کلا بلاکش کردمو راحت شدم

ما سه سال بودیم با هم... بعد اینکه سر ی اشتباهش گذاشتمش کنار حتی ی بارم زنگ نزد... انگار از خداش بود... منم خیلی راحت بودم... خوشحالم ک زنگ نزد دیگ هیچوقت...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ما ۳-۴ سال باهم  بودیم اون کات کرد بعدشم هر چند وقت یه بار الکی یه سراغی می گرفت ازم و عکسای نا ...

چه کار خوبی کردی هدفش معلوم بوده از اول 

2 سال بدبخ طاقت نمیاره هی میاد محلش نمیدم باز با ی اک دختر میاد بام میحرفه نصیحت میکنه ک رل نزن😂فک ...

چند سالتونه دوتاتون؟

ما سه سال بودیم با هم... بعد اینکه سر ی اشتباهش گذاشتمش کنار حتی ی بارم زنگ نزد... انگار از خداش بود ...

ماهم ۶ ماه باهم بودیم الان ۶ ماهه تموم کردیم و هیچ خبری ندارم دیگه ازش