ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
باسلام بنده چند وقتیه سقط داشتم و از اونجایی که خیلی برام مهم بود قرص اصلی پیدا کنم خیلی در این مورد تحقیق و جستجو کردم و بهترین پزشک و ماما و مهربانترین و خیرخواه ترین رو پیدا کردم که کارشون حرف نداره و کاملا تضمینی و بهشون قول دادم به هر کس که تو موقعیت من بود معرفیشون کنم این بود که وظیفه دونستم اینجا مطرح کنم شما هم با خیال راحت بهشون اطمینان کنید برای تهران و کرج پرداختمون درب منزله و همیشه آنلاین هستن.شمارشون 09913431655 حتما فقط توی واتساپ پیام بدین بهشون .
سلام دوستان من تو همین سایت و تاپیک ها با خانم سهیلی اشنا شدم شمارش گذاشته بودن من تو عقد باردار شدم 8هفته زنگ زدم بهشون ی هفته پیش قرص سایتوتک ازش گرفتم خودشون ماما هستن مطبش تو میدان ولیعصر سقط کردم داروشون اصل بود بردمش پیش دکتر داروخانه اشنا داشتم خودشون بهم مشاوره داد سقط کردم خداروشکررفتم سونو بقایا نداشتم یه دنیا ممنونم ازشون شمارش میزارم شاید کمکی کرده باشم 09197141487 واتساب داره . . . . 09396739642 ولی این در دسترس همیشه خیلی مهربون ازش کمک بگیرید
سلام شبتون بخیر منم 10 هفته بودم اصلا متوجه نشده بودم چون دوران دانشگاه و درسم بود همین جا شماره خانم سهیلی گذاشته بودن خدا خیرش بده برام فرستاد یزد سقط کردم باد ده روز رفتم سونو بقایا نداشتم قرص سایتوتک اصل بود نشون پزشکم دادم خدایی مشاورش عالی بود من راضی بودم شماره واتساب 09197141487 شماره تلفنشون 09396739642 خانم سهیلی
منم بدجور گرفتار بودم از داروخانه تهران پیدا کردم برام ارسال کردن درب منزل حتی پرداخت درب منزل بود خیلی ها مثل من گرفتارن واونهایی که اول پول میخوان کلاه بردارن اما این شماره براتون گذاشتم چون همه مثل من نیازدارن به سختی گیر میاد ارسال میکنه 09397220736