2777
2789
من بعد ۸ ساعت کم کم دردم شروع شدو به  خونریزی افتادم  یه شبانه روزم تب و لرز داشتم  ...

لخته و اینا باید خارج شه؟من خونم غلیظ نیس اصلا ولی درد خیلی دارم البته هفتم خیلی زیاد نیس ۵هفتم

مامان امیرعلی هستم😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثل شما بودم. تازه دو بار هم آمپول زدن بهم. آخرش هم کورتاژ کردم. منم مرگو به چشم خودم دیدم. خیلی ...

چه امپولی ؟کی تشخیص میده امپولو؟

مامان امیرعلی هستم😊
لخته و اینا باید خارج شه؟من خونم غلیظ نیس اصلا ولی درد خیلی دارم البته هفتم خیلی زیاد نیس ۵هفتم

آره لخته دفع میکنی شاید فردا پسفردا

منم ۵ هفته بودم 

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
خونریزیت درچه حد بود مال من مث اول پریودیه زیاد نیس ولی درد خیلی دارم نگرانم نیاد پایین

به بچت شیر بده عیب نداره ع تا ده ساعت طبیعیه که جواب بگیری اول کم خون میاد بعدش شدید میشه

خداروشکر فک کنم دفع شده

من فکر کنم تا ۱۰ شایدم ۱۲ روز خونریزی داشتم 

سه روز بعد رفتم سونو بقایا هم نداشتم خدارو شکر

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
ممنون از راهنماییت😍

خواهش میکنم راستی یادم رفت بگم من اینو همیشه به مشتریام میگم بخورن یه مقدار تخم شویدو بجوشون با گلاب و زعفرون نبات صاف کن بخور هر ۶ساعت تا دوسه روز خیلی خوبه برا رحمت گرمی حتما بخوری دور کمرتو ببند با پارچه